Sterren op TV
Dit is de vriendin van Raoul van de Bankzitters

Dit is de vriendin van Raoul van de Bankzitters

Lieke Schreurs is al jarenlang de vriendin van Raoul van de Bankzitters, een populaire YouTuber en social media-persoonlijkheid. Lieke en Raoul zijn al 6 jaar samen. Ze was al meerdere keren te zien op het YouTube-kanaal van haar partner. Lieke is geliefd bij kijkers vanwege haar humor, intelligentie en uniek gevoel voor stijl.

Lieke Schreurs de beauty & the brains (1)
© Instagram

Inhoudsopgave

Lieke Schreurs de beauty & the brains

Lieke Schreurs, ziet er niet alleen prachtig uit, ze is ook nog eens slim. Op RSG ‘t Rijks – een middelbare school in Noord-Brabant – behaalde ze haar VWO-diploma. In 2018 begon ze aan een opleiding aan de Erasmus Universiteit. De vriendin van Raoul van de Bankzitters volgde hier de opleiding ‘Economie en Bedrijfseconomie’.

Eind 2022 behaalde ze haar Master-diploma aan de Erasmus Universiteit. Sinds kort werkt ze als accountmanager bij Dell Technologies. Hiervoor werkte ze bij onder andere New York Pizza. Lieks Schreuers is onder meer vriendinnen met de vriendin van Robbie van de Graaf. Ook Charlotte Eijgenraam, de vriendin van Milo spreekt ze regelmatig.

Het YouTube-kanaal van Raoul
© Instagram

Het YouTube-kanaal van Raoul

Raoul van de Bankzitters is een internetberoemdheid en YouTube-fenomeen met meer dan een half miljoen abonnees. Zijn video’s zijn in totaal meer dan 175.000.000 keer bekeken.

Het YouTube-kanaal, is gemaakt op 27 december 2014. Door de jaren heen is het kanaal erg hard gegroeid. We hebben het nu over zijn hoofdkanaal.

Daarnaast beheert hij ook een tweede kanaal genaamd FC Roelie dat is gewijd aan gamevideo’s. De fans van Raoul hebben hem vanaf de oprichting via beide kanalen gevolgd en bekijken nog steeds massaal zijn video’s.

De Bankzitters
© Instagram

De Bankzitters

Raoul, is samen met Milo, Koen, Robbie en Matty lid van ‘De Bankzitters’. Deze groep vrienden heeft al enkele jaren een eigen YouTube-kanaal genaamd ‘Bankzitters’. Ze hebben zelf een eigen kantoor in hartje Utrecht. Naast dat ze elke week 2 video’s uploaden, treden ze ook regelmatig op.

Alle foto’s © Instagram