Sterren op TV
Dit is de vriendin van Milo van de Bankzitters

Dit is de vriendin van Milo van de Bankzitters

Na een wat rumoerig liefdesleven lijkt Milo eindelijk zijn droomvrouw gevonden te hebben. Wekelijks plaatst hij een foto samen met zijn vriendin op Instagram. De 23-jarige Milo ter Reegen heeft een relatie met de beeldschone Charlotte Eijgenraam. De 22-jarige Studente aan de Universiteit Utrecht is al 3 jaar samen met de YouTuber. Milo en Charlotte gaan het liefst met z’n 2e op vakantie. Zo gaan ze elk jaar samen op wintersport.

Charlotte Eijgenraam, de vriendin van Milo
© Instagram

Inhoudsopgave

Charlotte Eijgenraam, de vriendin van Milo

Nadat de vriendin van Milo haar VWO-diploma behaalde aan het Christelijk Lyceum Delft, begon ze in 2018 aan een opleiding aan de Universiteit Utrecht. Vanaf 2018 tot en met 2022 volgde ze de opleiding ‘Communicatie- en informatiewetenschappen’. In het laatstgenoemde jaar wist ze de opleiding succesvol af te ronden. Tot en met 2024 volgt ze master ‘Communicatie en organisatie’. Naast Charlotte Eigenraam een drukke studente is, werkt ze als Flex marketeer bij een uitzendbureau in Utrecht. Ze was tot en met begin 2022 werkzaam in een winkel van My Jewelry. Ze is al 3 jaar samen met de YouTuber. Charlotte en Milo lijken het nog steeds leuk te hebben. Juultje Tieleman en Jamie Dekker zijn vriendinnen van Charlotte.

Milo op YouTube

Milo, is al sinds 2013 actief op YouTube. Hij maakte zijn kanaal op 5 april dat jaar aan. Samen met Koen, Matty, Rob en Raoul runt hij het YouTube-kanaal ‘De Bankzitters‘. Elke week plaatsen ze, ze 2 video’s. Op zijn eigen kanaal is Milo een stuk minder actief, zijn laatste video plaatste hij 7 maanden geleden.

Charlotte Eigenraam en Milo ter Reegen op social media
© Instagram

Charlotte Eigenraam en Milo ter Reegen op social media

Charlotte en Milo zijn beide actief op social media. Natuurlijk, is Milo actief op Instagram. Ook zijn lieftallige vriendin heeft een Instagram-account. Charlotte, heeft op haar account meer dan 25.000 volgers. We mogen haar dus zeker ‘populair’ noemen. En laten we eerlijk zijn; Milo heeft het goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een prachtige vriendin.