Sterren op TV

Dit is de vriendin van Antoon!

Niet is Antoon alleen geliefd in de muziekwereld, ook scoort hij goed bij de vrouwtjes. Hij leek zich van ze af te moeten slaan maar Antoon heeft toch zijn ware gevonden. De bloedmooie Carmen Visser is de vriendin van Antoon!

Carmen Visser

Carmen is niet alleen bekend als “de vriendin van” maar zelf is ze ook behoorlijk goed bezig om haar eigen imperium op te bouwen. Inmiddels staat ze al meerde jaren in de FHM500-lijst. Ze reist veel de wereld rond, maar heeft Amsterdam als haar eigen basis. Carmen is inmiddels 26 jaar en deelt veel foto’s van zichzelf op social media. Daarnaast studeert ze momenteel een Marketing Master aan de vrije Universiteit.

Carrière van Antoon

Antoon groeide op in Noord-Holland. Zijn zangcarriere begon al vroeg, want hij stopte op zijn 15e met zijn vwo-opleiding. Om vervolgens deel te mogen nemen op de Herman Brood Academie. Daar heeft Antoon een van de Big2 leraren leren kennen. In juni 2020 bracht hij het nummer Hyperventilatie uit. Dit nummer ging helemaal viraal op TikTok. Later heeft dit nummer ook platina gescoord.

Sinds die tijd is het alleen maar harder gegaan. Met nummers als Hallo, Hotelschool en Olivia is hij regelmatig zelfs op de radio te horen! Afgelopen week was hij zelfs te zien op Paaspop.