Sterren op TV
Dit is de prachtige vriendin van Ties Granzier

Dit is de prachtige vriendin van Ties Granzier

Anne Smink, is de prachtige vriendin van YouTuber Ties Granzier. Het stel kreeg 12 september 2020 een relatie. Anne en Ties ontmoete elkaar toen ze beide op vakantie waren in Frankrijk. Zij was hier op vakantie met haar gezin. De vriendin van Ties heeft ook nog een zus. Anne, is erg sportief. Ze zit namelijk op voetbal, dat deed ze ook op de vakantie.

Ties en Anne brachten meerdere avonden aan het water door. De knappe vriendin van Ties werkt als interieurarchitect, ze is ook erg creatief, Anne, schildert namelijk graag. Anderhalve maand nadat ze elkaar zagen, kregen ze een relatie.

De vakanties van Anne en Ties

De vakanties van Anne en Ties

Dat Anne en Ties graag op vakantie gaan, is wel duidelijk. Jaarlijks gaan ze meermaals op vakantie. De afgelopen jaren zijn ze al in Corfu, Mallorca en Italië geweest.

Hun laatste vakantie was in het prachtige Spanje. Wanneer het stel samen op vakantie gaat, willen ze dichtbij het strand zitten. Het lijkt er in ieder geval op dat ze erg gelukkig zijn.

Ties heeft zijn eerste huis gekocht

Ties heeft zijn eerste huis gekocht

Eind 2021 kocht Ties Granzier op 22-jarige leeftijd zijn eerste huis. Het huis is volledig onderkelderd. Hier heeft hij genoeg ruimte voor zijn auto; de BMW M4.

Het huis van de YouTuber staat in Limburg, hier is hij geboren en getogen. Toen hij het huis kocht, moest er nog veel verbouwd worden.

In 1 jaar tijd – heeft hij grotendeels zelfs – zijn hele huis verbouwd. Op 22 augustus uploadde hij de video: ‘MIJN HUIS IS AF‘. Het is erg mooi geworden, hier mag hij zeker trots op zijn. Ties, begon al op erg jonge leeftijd met YouTube, hij was goed bevriend met Gio Latooy.