Sterren op TV
Dit is de prachtige vriendin van etappewinnaar Wout Poels

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 18 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 18 juli 2023

Dit is de prachtige vriendin van etappewinnaar Wout Poels

Op 16 juli won Wout Poels zijn eerste etappe in de ‘Tour de France’. Nadat hij over de streep was, schoot hij vol met emotie. ‘’Vroeger heb ik hier altijd van gedroomd’’, zei de 35-jarige wielrenner.  De overwinning was extra emoties, omdat ze op 17 juni 2023 hun teamgenoot Gino Mäder verloren. 

Hij kwam hard ten val, het leek mee te vallen, uiteindelijk bleken zijn verwondingen erger dan gedacht. 1 dag na zijn valpartij is de wielrenner overleden. Etappewinnaar Wout Poels draagt deze overwinning op aan zijn teamgenoot.

Uiteraard, mocht Wout ook huilen bij zijn vriendin Alice Ward. Het stel woont samen met hun kinderen en honden in Monaco. Daarnaast hebben Alica en Wout een rijtjeswoning in Engeland.

Alice Ward is de vriendin van Wout Poels

Alice Ward is de vriendin van Wout Poels

Alice Ward, is de onbekende vriendin van Wout Poels. Ze heeft er een hekel aan om in de spotlights te staan, vandaar dat er bijna geen foto’s van het stel te vinden zijn.

De vriendin van Wout Poels heeft een drukke baan. Ze werkt namelijk als freelancer bij ‘The European Equestrian Federation’.  

Het bedrijf is gespecialiseerd in het behandelen van zaken binnen de Europese paardensport. Ze heeft dus een drukke baan, daarnaast zorgt ze ook nog voor hun kinderen. Petje af! 

Ze hebben samen 1 kind

Op het Instagram-account van de hond van Alice Ward en Wout Poels zijn ze meerdere keren met hun zoon te zien. Hun enige kind, Casper Henk Poels Ward, werd op 28 juni 2022 geboren.