Sterren op TV
Dit is de nieuwe vriendin van YouTuber Matthy

Dit is de nieuwe vriendin van YouTuber Matthy

Matthy, een populaire YouTuber, probeert zijn nieuwe relatie al een tijdje geheim te houden. Volgens verschillende bronnen heeft hij een relatie met de knappe Carolijn Pennings.

Helaas voor de YouTuber, is het al een tijdje bekend dat ze een relatie hebben. Ze zat bijvoorbeeld naast hem op de bank tijdens Creators FC.

Het gerucht gaat dat Matthy hoge verwachtingen had van deze relatie en dat hij het belangrijk vond om zijn privéleven zo lang mogelijk privé te houden.

Carolijn Pennings
© Instagram

Zijn knappe vriendin

Carolijn Pennings de vriendin van Matthyas Het Lam ook wel bekend als Matthy, hij heeft al een tijdje een relatie met Carolijn. De knappe Carolijn is geboren in 1992. Zij is dus 3 jaar ouder dan haar vriend. De vriendin van Matthy is niet alleen knap, ze is ook nog eens slim.

Na de middelbare school ging de Amsterdamse blondine studeren aan de University of Cambridge. Daarna volgde ze een opleiding aan de Universiteit van Málaga. De knappe vriendin van Matty behaalde in 2015 een Master aan de Vrij Universiteit van Amsterdam.

Ze studeerde hier ‘Communicatie en Informatiewetenschappen’. De vriendin van Milo – Charlotte Eijgenraam – volgt deze opleiding op dit moment.

Het YouTube-kanaal van Matthy (1)
© Instagram @matthy

Het YouTube-kanaal van Matthy

Matthy, de 27-jarige YouTuber, heeft furore gemaakt in de online wereld sinds hij op 8 november 2012 zijn kanaal oprichtte. Zijn serie ‘Fifa Fridays’ op het YouTube-kanaal ‘Dailyshd’ groeide al snel uit tot een favoriet bij veel kijkers.

Nu wordt onthuld dat Matthy ook liefde heeft gevonden bij zijn nieuwe vriendin. Sindsdien willen de fans van Matthy graag meer weten over deze mysterieuze vrouw en hun relatie.

Bron foto’s: Instagram