Sterren op TV
Dit is de nieuwe vriendin van Vincent Visser

Dit is de nieuwe vriendin van Vincent Visser

Vincent Visser, een bekende influencer en acteur heeft een relatie met de knappe Ella Blankert. Ze studeert op dit moment ‘Marketing’. 6 maanden geleden maakte ze bekend een relatie te hebben. Het stel is smoorverliefd, ze brengen he liefst zo veel mogelijk tijd met elkaar door.

Acteur Vincent Visser woonde enkele maanden bij YouTuber Gio, toen Jade Anna bij hem kwam wonen, ging Vincent weg. Nu Jade Anna en Gio uit elkaar zijn, verwachten we dat Vincent binnenkort bij hem intrekt. Eerder had Vincent een relatie met Suus den Ouden.

Ella Blankert is de vriendin van Vincent Visser
© Instagram
Elle Blankert is de knappe vriendin van Vincet
© Instagram

Inhoudsopgave

Ella Blankert is de vriendin van Vincent Visser

Vincent Visser staat bekend om zijn succesvolle carrière, maar nu heeft hij iets anders om trots op te zijn: zijn nieuwe vriendin. Het stel lijkt veel plezier samen te hebben, aangezien ze al samen Ibiza en Londen hebben bezocht. Vincent is samen met marketingstudente Ella Blankert. Ze ziet er prachtig uit! We snappen zijn keuze wel!

Vincent Visser speelde Valentijn Sanders in GTST (1)
© Instagram

Vincent Visser speelde Valentijn Sanders in GTST

Vincent Visser speelde in GTST Valentijn Sanders. Ook Britt Scholte speelde in dit programma. Hij speelde de zoon van Ludo Sanders. Hij is enkele jaren gezien geweest in dit programma. Daarnaast, speelde hij in het NPO3-programma ‘Brugklas’. Ook Niek Roozen was te zien in dit programma.

Suus den Ouden is de knappe ex-vriendin van Vincent Visser
© Instagram

Suus den Ouden is de knappe ex-vriendin van Vincent Visser

Suus den Ouden is de knappe ex-vriendin van Vincent Visser. Ze hadden enkele jaren een relatie, Suus, heeft de relatie beëindigd. Het stel is al enkele jaren uit elkaar.