Sterren op TV
Wendy van Hout is de nieuwe vriendin van Peter Gillis

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 25 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Dit is de nieuwe vriendin van Peter Gillis

Het is alweer een tijdje uit tussen Peter Gillis en zijn ex-vriendin Nicol Kremers, Peter was op zoek naar een nieuwe vrouw waarmee hij kon ‘hatseflatsen’. Die heeft de 61-jarige multimiljonair inmiddels gevonden. 

Wendy van Hout is de nieuwe vriendin van Peter Gillis, hij is bekend geworden door zijn eigen tv-serie ‘Familie Gillis: Massa Is Kassa’. De SBS-ster deelde gisteren een bericht op zijn Instagram-account samen met zijn nieuwe vriendin. Het lijkt erop dat Wendy en Peter het erg leuk samen hebben.

De kans is groot dat Wendy binnenkort intrekt in de nieuwe villa van Peter.

Dit is de nieuwe vriendin van Peter Gillis
© Instagram

Inhoudsopgave

Wendy van Hout is de nieuwe vriendin van Peter Gillis

Wendy van Hout is de nieuwe vriendin van SBS-ster Peter Gillis. We verwachten ook dat ze in de komende seizoenen van ‘Massa Is Kassa’ te zien is.

Uit meerdere eerdere relaties heeft Wendy 5 kinderen. De oudste is 19 jaar, terwijl de jongste nog maar 5 jaar oud is. In de comments van het Instagram-bericht wordt Wendy nu al een ‘Golddigger’ genoemd, dat is wat ons betreft wat te voorbarig.   

Elkaar ontmoet op vakantiepark Blauwe Meer

Peter Gillis vertelt op zijn Instagram dat hij zijn nieuwe vlam ontmoet heeft op ‘Blauwe Meer’, één van de vakantieparken waar Peter zelf de eigenaar van is.

Ze was hier als gast samen met haar 5 kinderen. Volgens de enige eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken hadden ze direct een speciale klik. Het voelde al snel vertrouwd, ‘’het leek of we elkaar al jaren kenden”.

Peter Gillis en Wendy hebben al enkele maanden een relatie
© Instagram

Peter Gillis en Wendy hebben al enkele maanden een relatie

Er gingen al eerder geruchten dat Peter en Wendy een relatie hadden, gisteren bevestigden ze dat beiden op social media.

Verschillende bronnen vertelden de redactie van Sterrenoptv.nl dat het stel al maanden samen is. Enkele weken nadat Peter en Nicol zelf bekendmaakten dat ze uit elkaar gingen, had het stel al een relatie.

De nieuwe vriendin van Peter Gillis is eigenaar van By Wendy
© Instagram

De nieuwe vriendin van Peter Gillis is eigenaar van By Wendy

Uiteraard, heeft de nieuwe vlam van Peter Gillis ook een eigen bedrijf. Wendy van Hout, is eigenaar van de webshop ‘365fashion.nl’. Op de webshop verkocht de getatoeëerde Wendy schoenen en kleding voor een betaalbare prijs.

Met haar bedrijf is ze erg actief op TikTok, Instagram en Facebook. Ondanks schafte de jongedame schafte een nieuwe bedrijfsbus aan. Ze koos voor een elektrische Mercedes bus. Wendy, de nieuwe vriendin van Peter Gillis kan haar broek prima zelf ophouden. 

Wendy ging failliet als onderneemster

Het ondernemersverhaal van Wendy is niet zo succesvol als die van Peter. Eerder was Wendy van Houten eigenaar van 2 kledingwinkels. Ze begon in 2011 met één winkel, ze bouwde het uit tot 2 winkels.

Ze wist haar winkels niet rendabel te houden, daardoor ging ze in 2017 failliet. In 2019 is ze begonnen met haar eigen webwinkel.

Wendy komt uit een kermisfamilie 

Wendy komt uit een kermisfamilie 

Voordat Wendy in 2011 haar eerste kledingwinkel opende, was ze continu aan het reizen. Wendy van Houten, komt namelijk uit een echte kermisfamilie. Omdat ze helemaal klaar was met reizen, besloot ze haar eigen kledingwinkel te beginnen.

Peter ging door een diep dal naar zijn breuk met Nicol

Nadat Peter en Nicole uit elkaar gingen, ging Peter door een diep dal. Naar eigen zeggen had hij geen vertrouwen meer in vrouwen.

Volgens hem wilden vrouwen alleen een relatie met hem om zijn geld. Nicol, die bijna 30 jaar jonger is dan Peter, was zeker bij hem voor zijn geld. In de nieuwste aflevering van ‘Familie Gilles: Massa is Kassa’ was haar enorme kledingkast te zien.

Er hingen alleen kledingstukken van de allerduurste merken. En dan hebben we het nog niet over haar schoenencollectie.

Peters ex-vriendin Nicole zit op OnlyFans
© Instagram

Peters ex-vriendin Nicole zit op OnlyFans

Nicol, kan haar handje niet meer ophouden bij Peter Gillis. Omdat ze wel 5 kinderen heeft, zal ze toch geld moeten verdienen. De ex-vriendin van Peter zit momenteel op ‘OnlyFans’ en op ‘FanCentro’. Ze verdient hier naar schatting tienduizenden euro’s per maand mee.

Meer video’s over Peter en Wendy

Peter en Wendy gaven een exclusief interview aan Shownieuws. Tooske Ragas en Airen Mylene mochten Peter en zijn nieuwe vriendin Wendy interviewen. Het hele interview zie je hieronder. We wensen Wendy en Peter veel geluk in de liefde!

Foto’s © Instagram