Sterren op TV

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 augustus 2021

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Dit is de nieuwe vriendin van Giel Beelen

Giel Beelen mag zich één van de bekendste radio-dj’s van Nederland noemen. Hij heeft een voorliefde voor schurende en opzienbarende manier van radio maken. In de liefde gaat het hem niet echt voor de wind: zijn relatie met zowel Marisa als Malou, en stranden. Inmiddels heeft hij een relatie met Romy Stuik, meldde Shownieuws in juli 2021.

Radiomaken zit Michiel Antonius Adrianus Beelen in het bloed. Hij start bij Haarlem 105, de lokale omroep in de Spaarnestad die hij nog steeds een warm hart toedraagt. Eenmaal ’s nachts op de radio bij 3FM maakt Nederland kennis met een dj die de grenzen opzoekt, die radio maakt zoals nog niet eerder gedaan is. Voor de Dope Show drinkt hij veel, gebruikt hij drugs en laat hij zich live op de radio oraal bevredigen door een prostituee. Zijn naam is gevestigd.

Bij de KRO krijgt hij een middagprogramma, maar de omroep ontslaat hem omdat hij in een interview ‘Mein Kampf’ het meest interessante boek heeft genoemd. De VARA neemt hem in dienst, maar ook daar vliegt hij de laan uit nadat hij luisteraars oproept om poederbrieven met meel naar de KRO te sturen. Er volgen enkele ‘bezinningsjaren’ alvorens Giel in 2006, opnieuw bij de VARA, begint met zijn succesvolle ochtendprogramma. Te oud voelt hij zich nog niet voor de jongerenomroep: ,,Dat vind ik best wel een ding, ik zou liegen als ik dat zou ontkennen. Maar ik ben zo bezig met nieuwe muziek dat ik mezelf maar wijs maak dat ik nog bij 3FM hoor.”

Ook in 2015 gaat Giel Beelen weer het Glazen Huis in. Ditmaal met collega’s Domien Verschuuren en Paul Rabbering. Tegenwoordig is hij te horen op Radio 2.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Romy Stuik (@romystuik)

 

Liefdesleven Giel Beelen

Als kind dacht Giel altijd dat hij homoseksueel was. Dat blijkt toch niet het geval, want vanaf 2000 is hij acht jaar samen met Marisa Heutink. In 2008 gaat het koppel uit elkaar. Heutink wordt ‘opgevolgd’ door de dertien jaar jongere Giulia Wolthuis. Zes jaar zijn de twee samen, tot in het voorjaar van 2014 de dj weer vrijgezel raakt. Niet voor lang, want in juni krijgt hij een relatie met de twaalf jaar jongere Nicolien Nusselder. Over haar zegt hij bij Van der Vorst Ziet Sterren: ,,Ze is geestelijk veel ouder dan ik, dat heft elkaar meer dan op.” In 2020 leerde hij via het televisieprogramma First Dates Malou kennen, maar hun liefde eindigt na een jaar. Sinds de zomer van 2021 is Giel Beelen een setje met Romy Stuik. Romy is model en radio dj.