Sterren op TV
Dit is de nieuwe vriend van Mark Baanders (SLIJPTOL)

Dit is de nieuwe vriend van Mark Baanders (SLIJPTOL)

Mark Baanders, is al 1 jaar samen met zijn huidige vriend Boaz van Casteren. Het stel is al meer dan 1 jaar samen en gaat regelmatig op vakantie. Powned-verslaggever Mark Baanders zullen de meeste mensen kennen als ‘Slijptol’. Hij is samen met Dennis Schouten één van de bekendste journalisten die bij de omroep hebben gewerkt of er nog steeds werken.

Boaz van Casteren is de vriend van Mark Baanders

Boaz van Casteren is de vriend van Mark Baanders

De vriend van Mark Baanders, Boaz van Casteren, komt net als hem uit Amsterdam Oud-Zuid. Ze zijn beiden in rijkdom opgegroeid. De vriend van Mark volgt op dit moment de opleiding ‘Rechten’ aan de Universiteit van Amsterdam. De jonge Boaz heeft ook een zus, Milou van Casteren. Met haar gaat hij regelmatig op vakantie. De zus van Boaz heeft een fraai uiterlijk.

Mark Baanders is beter bekend als Slijptol 

Mark Baanders beter bekend als Slijptol 

Powned-verslaggever Mark Baanders staat al jaren bekend als ‘Slijptol’. Dit komt door zijn wat aparte stem. Hij werkte al bij Powned toen hij nog studeerde. Op dit moment richt hij zich volop op zijn carrière als journalist. De jonge Amsterdammer is ook steeds vaker op tv te zien. We zijn benieuwd wat de komende jaren gaan brengen. 

Foto’s © Mark Baanders