Sterren op TV
Dit is de nieuwe verloofde van Gordon

Dit is de nieuwe verloofde van Gorden

Gavin Rozario, is de nieuwe verloofde van Gordon die tegenwoordig in het prachtige Dubai woont. De vriend van Gordon – Gavin Rozario – ging voor hem op zijn knieën. Uiteraard, antwoordde Gordon met ‘Ja’. Gavin Rozario, is niet de enige man die Gordon ten huwelijk heeft gevraagd. Hij zocht zijn ware liefde in zijn eigen programma ‘’Gordon Gaat Trouwen.. Maar met Wie?’ Uiteindelijk vroeg de ondernemer niemand ten huwelijk. 

Gordon gaat trouwen
© Instagram

Gordon gaat trouwen

Gordon, is sinds begin dit jaar samen met zijn huidige verloofde, Gavin. Zijn verloofde woont en werkt in Melbourne. Niet echt handig, Gordon woont momenteel in Dubai. Als ze samen zijn, hebben ze het altijd leuk. Ze brachten samen al een bezoekje aan Dubai, Parijs en Melbourne. De kans is groot dat Gavin binnenkort bij zijn verloofde intrekt. 

Zo reageert Gerard Joling op het huwelijk van Gordon

Gerard Joling, heeft als één van de eerste personen gereageerd op het trouwnieuws van Gordon. Gerard en Gordon maakten jarenlang verschillende programma’s. ‘Down the road’, ‘Hotter Than My Daughter’, ‘Geer & Goor’ en ‘Geer & Goor geen cent makken’.  

Hij was blij dat Gorden gaat trouwen. Alleen, zou hij het zelf niet doen in Dubai. Je moet daar namelijk trouwen in een Moskee. Hier had Gerard Joling zijn vraagtekens bij.

Foto’s © Instagram