Sterren op TV
Dit is de leeftijd van Nicol Kremers

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 24 juli 2023

Laatst Geüpdatet: 24 juli 2023

Dit is de leeftijd van Nicol Kremers

Nicol Kremres werd geboren op  29 maart 1990 als dochter van Nelis en Henny. Ze is op dit moment 33 jaar oud en groeide op in het centrum van Eindhoven.

Ze werd in 2020 in één klap een bekende Nederlander. In 2020 was de eerste aflevering van realityserie ‘Familie Gillis: Massa is Kassa’ te zien. Nicol, had op dat moment nog een relatie met Peter

Inhoudsopgave

Nicol Kremers is 33 jaar oud

De knappe Nicol is pas 33 jaar oud. Wat ons betreft ziet ze een stuk jonger uit. Nadat ze uit elkaar ging met Peter, begon ze een nieuwe carrière.

Tegenwoordig, is Nicol te zien op onder andere ‘OnlyFans’. Ze vertelde meermaals mishandeld te zijn door Peter. Er ligt inmiddels een aangifte tegen de topondernemer.  

Ze heeft 4 kinderen 

Om haar 4 kinderen eten te kunnen geven, moet er wel geld binnen komen. Nicol kreeg haar 4 kinderen met twee verschillende mannen. Haar oudste kind kreeg ze met haar overleden vriend. Hij overleed tijdens de zwangerschap. Haar andere drie kinderen kreeg ze samen met haar ex-man. 

Het gaat op dit moment zo slecht met Nicol dat haar kinderen niet meer thuis wonen. Volgens onze bron zijn haar kinderen uit huis geplaatst.

Had een relatie met Peter Gillis

Nicol Kremers, had een relatie met recreatie-ondernemer en oud-QUOTE 500-lid Peter Gillis. De 28 jaar jongere Nicol was 4,5 jaar samen met Peter. Op tv leken ze het leuk samen te hebben. 

Nicol, deed uiteindelijk aangifte tegen de ondernemer van fysieke en mentale mishandeling. Volgens Peter is hier niks van waar

Nicol heeft een riant vermogen door exclusive content 

Op dit moment verdient Nicol Kremers haar geld met ‘exclusieve content’. Of ter wijl ze is actief op platformen ‘FanCentro’, ‘Friends2Follow’ en ‘OnlyFans’.

Op deze platformen deeld ze sexy selfies. Abonnees moeten hier maandelijks voor betalen. Naar schatting verdient ze hier 100.000 euro per maand mee. Hierdoor heeft Nicol een vermogen van 500.000 euro in enkele maanden vergaard. 

Heeft Nicol geld gekregen van Peter nadat ze uit elkaar gingen?

Nee, Nicol werd met haar 4 kinderen op straat gezet. Ze heeft geen euro gekregen van de multimiljonair. 

Hoe gaat het nu met Nicol?

Het gaat op dit moment niet goed met Nicol, dat vertelde ze in een aflevering van RoddelPraat aan Dennis Schouten en Jan Roos. Ze verblijft momenteel in Thailand om aan zichzelf te werken.

Had Nicol een relatie met Martijn Prins van ‘Married at First Sight’?

Nee, Nicol had geen relatie met Martijn Prins van ‘Married at First Sight’. Wel, maakten ze samen een foto en deelden deze op Instagram.

Heeft Nicol aangifte gedaan tegen Peter Gillis?

Ja, Nicol heeft aangifte gedaan tegen Peter Gillis. Ze deed aangifte van 10 strafbare feiten in één aangifte. 

Heeft Peter een nieuwe vriendin?

Ja, Peter is weer gelukkig in de liefde. Hij heeft op dit moment een relatie met Wendy van Hout. Peter, wilde en vriendin die op zichzelf kon staan. Dan heeft ze aan Wendy toch echt de verkeerde. Ze ging al 4 keer failliet.