Sterren op TV
Dit is de bloedmooie ex-vriendin van Tygo Gernandt

Dit is de bloedmooie ex-vriendin van Tygo Gernandt

Dianne is de bloedmooie ex-vriendin van Tygo Gernandt. In de YouTube-serie ‘Open-kaart’ vertelde Tygo dat hij niet meer samen was met Dianne.

Het stel had 7 maanden een relatie, er zaten leuke, maar ook zeker minder leuke tijden tussen. Omdat het uiteindelijk toch niet werkte tussen Tygo en Dianne hebben ze besloten om de relatie te beëindigen. 

Dianne is de ex-vriendin van Tygo Gernandt (1)
© Instagram

Inhoudsopgave

Dianne is de ex-vriendin van Tygo Gernandt

De prachtige Dianne is de ex-vriendin van Tygo Gernandt. In het  dagelijks leven werkt ze als model en actrice. Zo is deze 25-jarige dame te zien in verschillende reclames.

En dat snappen we wel! Dianne ziet er namelijk prachtig uit! Op haar eigen website diannevandeneng.com lees je alles over de diensten die ze aanbiedt. 

Dianne is 24 jaar jonger

Ze is 24 jaar jonger

Dianne is pas 25 jaar oud, hiermee was ze 24 jaar jonger dan haar ex-partner Tygo Gernandt. De geboren Amsterdammer is al 49 jaar oud.

Ondanks dat Tygo een echte casanova is, is 24 jaar verschil, wel erg veel. Wellicht was het leeftijdsverschil ook één van de redenen dat het niet werkte.

Deze foto’s deelt Dianna op Instagram

Dat Dianne er goed uitziet, weet ze zelfs maar al te goed. Op haar Instagram-account deelt ze mooie foto’s van zichzelf. Menig 49-jarige zal dromen van zo’n prachtige jonge dame.