Sterren op TV
Dit bizarre bedrag verdient familie Meiland met hun tv-serie

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 29 juni 2023

Laatst Geüpdatet: 29 juni 2023

Dit bizarre bedrag verdient familie Meiland met hun tv-serie

Dat de Meilandjes het financieel hartstikke goed hebben, is inmiddels wel duidelijk. Erica en Martien kochten de afgelopen jaren meerdere miljoenenwoningen.

Zo wonen ze nu in een villa in Noordwijk van 1,7 miljoen. Ook Maxime kocht met haar man een fraaie woning in haar geboortedorp.

Haar woning kostte 2,3 miljoen euro, dan woon je wel in een fraaie villa. Veel mensen weten niet waar de Meilandjes het geld vandaan halen, wij wel.

De familie Meiland ontvangt voor elke aflevering van hun tv-programma 50.000 euro. In totaal waren er al 130 afleveringen te zien, dit betekent een omzet van 6,5 miljoen euro. En dat in amper 3 jaar tijd.

Hun vermogen

Maxime, Martien, Erica en Montana hebben gezamenlijk veel bezettingen. Erica en Martien hebben een fraaie villa in Noordwijk. Ook Maxime woont met haar vriend in een villa in Noordwijk.

Alleen de woningen hebben al een waarde van 4 miljoen euro. Montana, woont het minst groot. Volgens BekendeBuren kocht ze een eengezinswoning van 685.000 euro in Noordwijk.

Op het huis rust een hypotheek van 487.500 euro. Ze legde dus een behoorlijk bedrag aan eigen geld.

Martien en Eric hebben een geschat gezamenlijk vermogen van 6 miljoen euro. Maxime is goed voor 2 miljoen euro, Montana moet genoeg nemen met een vermogen van 750.000 euro.

In totaal zijn de Meilandjes naar schatting 8.875.000 euro waard. Dat hadden ze 5 jaar geleden niet durven dromen.