Sterren op TV
Dirk Feikje Geurts Ik Vertrek Villa Atalanta Andalusie

Dirk en Feikje Geurts in Ik Vertrek

Dirk en Feikje Geurts zijn te zien in Ik Vertrek. Alhoewel de twee een perfect leven hebben in Amsterdam-West, hebben ze toch besloten om hun leven daar achter zich te laten en te vertrekken naar Andalusië. Hun doel is om een camping te beginnen en ook de kleine Jep (2) en Siem (10 maanden) gaan gezellig mee.

Dirk en Feikje Geurts in Ik Vertrek

Dirk en Feikje Geurts doen mee aan Ik Vertrek. De twee hebben een perfect leven in Amsterdam-West, maar perfect vinden ze eigenlijk maar saai. Ze zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging en die vinden de twee in Andalusië, waar ze het idee opvatten om een camping te beginnen.

Marketeer Dirk van 45 jaar, docente economie Feikje van 32 jaar en hun twee zoons Jep van 2 en Siem van tien maanden pakken dan ook hun koffers om te vertrekken. Hun doel is om op een berg in Andalusië aan de Costa Tropical drie appartementen te bouwen en hun grond te gebruiken voor ingerichte tenten. Een flinke uitdaging, gezien op de berg geen water of elektriciteit te bekennen zijn.

Hoe is het nu met Dirk en Feikje van Villa Atalanta?

Dirk en Feikje van Villa Atalanta gaan geen uitdaging uit de weg. De twee hebben besloten een aannemer in de arm te nemen die aan de slag moet met hun vakantieparadijs. Het geld vliegt er dan ook uit, maar desondanks houden Feikje en Dirk hoop dat het allemaal goedkomt. “En als het niet goed komt, is het nog niet het einde”, vertelde Feikje al.

De twee houden een eigen Facebook-pagina bij voor Villa Atalanta en daaruit blijkt wel dat de twee zeker niet stil hebben gezeten. De eerste vakanties hebben zelfs al plaats gevonden en inmiddels zijn Dirk en Feikje het complex alleen maar verder aan het uitbreiden.

Villa Atalanta is te volgen via Facebook.