Sterren op TV
joel-beukers-dionne-150x150

Dionne Snel de vriendin van Joël Beukers

Dionne Snel is de vriendin van Joël Beukers, een Nederlandse fitnessinfluencer en fitnessmodel die bekend werd met zijn kreet ‘we gaan voor goud’. Dionne zelf is model. Ze hebben samen één kindje, nadat Dionne eerder een miskraam heeft gehad.

Dionne Snel vriendin Joël Beukers

Dionne Snel maakt net als haar vriend Joël Beukers naam in de wereld van de fitness. Ze is namelijk oprichtster van Fitness Meiden, sinds 2015. Dit terwijl ze als tiener de opleiding Communicatie studeerde, op de Hogeschool Inholland.

De blondine is dus perfect ‘in shape’, kunnen we wel stellen. Dat levert haar ook al sinds 2017 een plekje in de FHM500, de lijst met de 500 mooiste vrouwen van Nederland, op. In 2017 debuteerde ze op de 401e plek, een jaar later stond ze precies 100 plekken hoger en in 2019 steeg Dionne door naar plaats 245.

Dionne Snel in FHM500

FHM500 schrijft over de beauty: ‘Dat Joel Beukers ook op vrouwengebied voor goud gaat, bewijst wel het feit dat Dionne Snel zijn vriendinnetje is. Met haar zouden we ook wel de hele tent af willen breken. Scoopie d’r bij?’

Op de website van zijn merk Clean Nutrition vertelt Joël Beukers over zichzelf: “Met mijn lifestyle ben ik 365 dagen van het jaar goed in vorm. Dit door een intensief trainingsprogramma en een gezond dieet. Met een gezond dieet bedoel ik niet alle extreme hypes die je in de media tegenkomt, ik bedoel hiermee een dieet die mij alles geeft wat mijn lichaam nodig heeft.”

Joël Beukers gaat voor goud als fitnessinfluencer

“Daarbij horen ook de bekende cheat-maaltijden om van het leven te kunnen genieten. Ik vind het belangrijk om een goed lichaam te hebben en tegelijkertijd te kunnen genieten van het leven. En JA zelfs alcohol(met mate) past in mijn dieet”, vertelt Beukers. “Sport heeft altijd een hoofdrol gespeeld in mijn leven. Ik speelde rugby vanaf mijn 6de tot mijn 23ste nadat ik ernstig geblesseerd raakte aan mijn onderrug. Rugby heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben.”

Tegenwoordig is Joël Beukers een icoon onder sportende jongeren en is hij goed voor meer dan 330.000 volgers op Instagram. Maar zijn allergrootste fan zal natuurlijk altijd zijn vriendin Dionne Snel blijven!

Dit bericht bekijken op Instagram

#TBT 2019: 2e Shoot voor Mens Health???? Één van de redenen, waardoor ik vorig jaar in de winter (na een zomer droog te zijn) moest droogtrainen. Dat hoort erbij, want goud moet je altijd oprapen: SAMEN OP DE COVER! Het nadeel ervan is, dat je spiermassa ook afbreekt. Je hebt dus die bulkfase nodig om daadwerkelijk te kunnen groeien???????? Nu ben ik aan het bulken sinds september 2019 en trek ik dit door tot april. Mijn lichaamsgewicht was 86kg en ik zit nu op 100kg, waar ik ook wil blijven hangen omdat ik anders “te ver” terug moet. De nieuwe Goud-Droog Challenge gaat dus 1 april van start, waarin ik zelf ook voor goud ga???????? ~Groei-Lekker✌????????: STEF NAGEL

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS???? (@joelbeukers) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Zit er wat tussen onze tanden?????

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS???? (@joelbeukers) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Gefeliciteerd Lil’ Nugget???????? 2 Jaar toeteren maar???????? . Thanks @dsmithstudio for the ????????????

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS???? (@joelbeukers) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat doen deze ouders in een grimmige techno tent????? Fijne ADE???? En vergeet je paspoort niet mee te nemen voor de raketreis????

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS???? (@joelbeukers) op