Sterren op TV
Dionise Bonje met de Buren

Auteur: Senna Reimink

Datum: 27 november 2017

Laatst Geüpdatet: 27 november 2017

Dionise in Bonje met de Buren over tuin en hond

Dionise is te zien in Bonje met de Buren. Ze is woonachtig in Apeldoorn, maar het woongenot is daar inmiddels ver te zoeken voor haar. Dionise kan namelijk niet door één deur met haar buren en dat schijnt te maken te hebben met zowel haar hond als haar tuin. Het is nu aan Dennis van der Geest en Leontine Borsato om ervoor te zorgen dat Dionise voortaan weer gewoon door één deur kan met haar buren, want dat is momenteel allerminst het geval.

Dionise in Bonje met de Buren

Dionise ligt flink overhoop met haar buren, zo gaan we zien in Bonje met de Buren. De dame uit Apeldoorn heeft niet alleen ruzie met haar naaste buren, maar met de hele buurt. Dat schijnt begonnen te zijn met haar tuin. Ook haar hond heeft voor flink wat problemen gezorgd in de buurt.

Niet alleen werden de buren gek van het blaffen, ook zijn karakter waarmee hij andere honden aanviel werd niet gewaardeerd. De hond is inmiddels weg, maar de ruzie met de buren nog niet opgelost. Dionise vindt het jammer dat de buren geen moeite hebben gedaan om haar te leren kennen. Mogelijk gebeurt dat nu alsnog nu Van der Geest en Borsato ingrijpen.

Bonje met de Buren van de afgelopen weken
Yvonne en Jessica in Bonje met de Buren
Grietinaa en Jannie in Bonje met de Buren
Farah en Ruud in Bonje met de Buren