Sterren op TV
Dinie en Paulien House Rules Team Paars

Dinie en Paulien maken in House Rules een ramp mee

Dinie en Paulien doen mee aan House Rules NL 2017 en Dinie en Paulien uit Dieren vormen team paars. Het avontuur bij het NET5-progamma werd alleen een kleine ramp, want hun huis stond in brand.

Huis Dinie en Paulien in brand tijdens House Rules

Begin september is het misgegaan in Dieren voor Dinie en Paulien. In House Rules moeten de stellen in elkaars huis klussen, zo gebeurde dus ook in het huis van de twee vriendinnen. Een paar dagen na deze opnames ging het mis, waardoor de deelnemers van het NET5-programma er niets aan konden doen. Toch zal hij pijn doen, want toen een externe partij aan de slag ging met het dak is er iets misgegaan.

“De brandweer is tot de conclusie gekomen dat de brand is ontstaan bij werkzaamheden aan het dak. Wij zijn niet in de buurt van het dak geweest”, zo liet NET5 aan het Algemeen Dagblad weten. De schade was ondanks enorm. De brand sloeg woest om zich heen en de bovenverdieping heeft flinke schade opgelopen. Gelukkig zijn Dinie, Paulien en hun kinderen er wel zonder verwondingen vanaf gekomen. Wat de gevolgen zullen zijn in House Rules is de vraag, dat zal tijdens de serie moeten blijken.

Dinie en Paulien, twee alleenstaande moeders

Dinie en Paulien zijn twee opvallende deelnemers. Team Paars in House Rules bestaat namelijk niet uit een ‘standaard stelletje’. Dinie en Paulien kennen elkaar via een gezamenlijke vriendin en zijn inmiddels de beste vriendinnen. Daarin zien ze ook hun voordeel. “Ik denk dat het voordeel is dat wij al heel lang vriendinnen zijn. Wij zullen geen ruzie maken, ik denk dat andere koppels dat wel zullen krijgen. Die krijgen irritaties, maar wij hebben dat niet naar elkaar toe.” Daarnaast zijn ze allebei alleenstaande moeders en zo hebben ze gezamenlijk een huis betrokken in Dieren. De 41-jarige Dinie is thuiszorgmedewerkster en heeft een dochter, de pas 34-jarige Paulien heeft een thuiszorgbedrijf waarbij ze zich bezighoudt met jongeren met problemen en al twee dochters en een zoon. In het dagelijks leven werkt Dinie bij Paulien om ervaring op te doen.

Hoe ze de strijd in House Rules aangaan is de vraag, want Dinie en Paulien zien zichzelf niet als erg competitief. Het tweetal wil vooral alles positief benaderen, het liefst met een lach en elkaar steunen. Dat zal door de dramatische gebeurtenissen tijdens het seizoen van House Rules dus ook nodig zijn. De hoofdprijs is groot, namelijk twee jaar hypotheekvrij wonen. Of ze misschien een man nodig hebben in de strijd? “Als het echt nodig is, gooi ik wel mijn charmes in de strijd en ga ik wel even wat mannen regelen.”

Andere teams in House Rules NL 2017: Lisanne en Nigel | Charissa en Jamie | Larissa en Zekai | Astrid en Henk