Sterren op TV
Diederik Brenda Chloe Het Italiaanse Dorp Ollolai

Diederik en Brenda in Het Italiaanse Dorp Ollolai

Diederik en Brenda doen mee aan Het Italiaanse Dorp Ollolai. Samen met dochtertje Chloë zijn ze afgereisd naar Italië om daar een nieuw bestaan op te bouwen. Toen ze hoorden dat de burgemeester bereid was om huizen aan Nederlandse koppels te verkopen voor het symbolische bedrag van 1 euro bedachten ze zich geen moment. Daarvoor moeten ze echter wel met een goed plan op de proppen komen waarmee ze mensen naar Ollolai trekken en daar lijken de twee met hun plan wel in te slagen.

Diederik en Brenda in Het Italiaanse Dorp

Diederik en Brenda zijn met hun dochtertje Chloë naar Het Italiaanse Dorp Ollolai vertrokken. De twee zijn bereid om hun leven in Nederland volledig achter zich te laten om in het kleine dorpje in Sardinië een nieuw bestaan op te bouwen. Ook de kleine Chloë gaat daar een belangrijke rol in spelen.

Een nadeel voor Diederik en Brenda is dat ze nog niet zo goed Italiaans spreken. Een van hun doelen voor hun deelname aan Het Italiaanse Dorp is dan ook om Italiaans te leren. Wat direct al meezit is dat het koppel zich direct welkom voelt in Ollolai.

Diederik en Brenda en hun kinderboerderij

Diederik en Brenda gaan in Ollolai aan de slag met een kinderboerderij. “Het idee om iets met een kinderboerderij te doen, komt eigenlijk omdat wij zelf een dochter hebben”, vertelde Diederik al. “Op vrije dagen vinden wij het heel ontspannen om naar een kinderboerderij te gaan. Dan zie je alleen maar jonge ouders. Of ouders in het algemeen met kindjes, die totaal los gaan met beesten knuffelen. Ten eerste heel leerrijk en ten tweede heel ontspannen.”

Het goede idee van Diederik en Brenda werd ook door de burgemeester van Ollolai direct omarmt. Diederik en Brenda hebben dan ook een huisje gekregen en zullen naast hun kinderboerderij ook aan de slag moeten met het opknappen van dat huis. Ook willen ze een jaarlijks Food Festival organiseren.