Sterren op TV
bram-krikke-didi-150x150

Didi Shanna van Renswoude vriendin van Bram Krikke

Didi Shanna van Renswoude is de vriendin van Bram Krikke, een Nederlandse radio-dj van Slam! Ze zijn sinds 2018 samen en delen in ieder geval één hobby: het maken van leuke video’s op Youtube.

Didi Shanna van Renswoude vriendin Bram Krikke

Didi Shanna van Renswoude probeert in de voetsporen van vriend Bram Krikke te treden. Ze houdt zich steeds meer bezig met het maken van video’s op Youtube: van make up-tutorials tot kook- en baklessen. Op Instagram heeft de knappe brunette inmiddels al meer dan 130.000 volgers, dus we kunnen stellen dat ze aardig aan haar weg aan het timmeren is.

Verder staat Didi Shanna van Renswoude graag voor de camera. Ze poseert voor de camera en is niet bang om dit bijvoorbeeld in bikini of lingerie te doen. Samen met vriend Bram Krikke heeft ze een hondje in huis genomen: ook de trouwe viervoeter verschijnt regelmatig op haar kiekjes.

Didi Shanna van Renswoude op Youtube

Bram Krikke is in 1994 geboren in Weesp. Hij begon op Youtube met het kanaal De Knieperts en belandde in 2017 bij Slam!, waar hij de vaste sidekick van Tom van der Weerd is.

Net als vriendin Didi Shanna van Renswoude richt ook Bram Krikke zich steeds meer op online video’s. Zo heeft hij zijn eigen Youtube-serie Bram in de Buurt namens Slam!, waarin hij op een ontzettend ongemakkelijke manier mensen op straat vervelende vragen stelt.

Bram is ook nog te zien geweest in de serie Onrecht, waarin hij samen met collega Dennis Schouten van PowNed mensen helpt in de strijd tegen iets onrechtmatigs. Bovendien begon in december 2019 de serie Alles voor de Follow, door Bram Krikke gemaakt in samenwerking met Tele2.

Vriendin Bram Krikke ‘golddigger’ genoemd

In mei 2019 werd Didi Shanna van Renswoude nog op de sociale media uitgemaakt voor ‘golddigger’. “Jammer dat Bram dat zelf niet ziet. Natuurlijk ga jij ontkennen, maar een normaal functionerend mens kan dat gewoon zien.” Ze reageerde toen zelf gevat: “Hahaha, omdat? Een ‘normaal functionerend iemand’ kan het ook gewoon zien als twee mensen liefde hebben gevonden samen.”

En vriend Bram Krikke verduidelijkte op geheel eigen wijze tijdens zijn speech op het gala voor de Gouden RadioRing: “Mijn allermooiste en liefste vriendin Didi zit hier ook. Ik weet niet of jullie haar hebben gezien, maar: enorm geil.” Beeldschoon is vriendin Didi Shanna van Renswoude in ieder geval wel!

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat een geweldige avond was het! Ongelooflijk trots op @bram.krikke ❤️ (Dit was het punt dat ik mijn hakken had geruild voor martens)

Een bericht gedeeld door DIDI SHANNA (@didishanna) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Wat was het weer een prachtige avond, en wat ben ik trots op jou @bram.krikke !! Voor een 2e keer op rij de zilveren radio ster gewonnen! ????

Een bericht gedeeld door DIDI SHANNA (@didishanna) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Hoe vaak gaan mensen die een bad hebben nou echt in bad ?

Een bericht gedeeld door DIDI SHANNA (@didishanna) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Wow, gewoon al een jaar geleden dat je me vroeg of ik je bitch wilde zijn ❤️ Love you mormel

Een bericht gedeeld door DIDI SHANNA (@didishanna) op