Sterren op TV
Marion Jos Dick Bonje met de Buren

Auteur: Senna Reimink

Datum: 18 december 2017

Laatst Geüpdatet: 18 december 2017

Dick, Marion en Jos in Bonje met de Buren

Marion en Jos zijn te zien in Bonje met de Buren tegen Dick. De twee hebben het helemaal gehad met de hobby van Dick. Dick houdt namelijk nogal van duiven en is dan ook duivenmelker. Dat zorgt echter voor zoveel overlast dat dat grote gevolgen heeft gehad voor het privéleven van Jos en Marion.

Dick, Marion en Jos in Bonje met de Buren

Dick, Marion en Jos staan lijnrecht tegenover elkaar in Bonje met de Buren. De duiven van Dick maken zoveel herrie dat Marion en Jos nog amper kunnen slapen. Zodra de zon opkomt, begint het gekoer van de duiven en dat zorgt ervoor dat Marion en Jos inmiddels oververmoeid zijn geraakt.

Die oververmoeidheid heeft grote gevolgen gehad voor de twee. Ze zijn inmiddels allebei hun baan kwijtgeraakt en merken dat het gebrek aan slaap ook grote invloed heeft op hun relatie. Ze vinden dan ook dat er iets moet gebeuren. Dick is zich echter van geen kwaad bewust en heeft er naar eigen zeggen echt al alles aan gedaan om de geluidsoverlast zoveel mogelijk te beperken. Het is nu aan Dennis van der Geest en Leontine Borsato om de buren weer bij elkaar te brengen.

Bonje met de Buren van de afgelopen weken
Marielle en Arnold in Bonje met de Buren
Mien en Margy in Bonje met de Buren
Dionise in Bonje met de Buren
Yvonne en Jessica in Bonje met de Buren
Grietinaa en Jannie in Bonje met de Buren
Farah en Ruud in Bonje met de Buren