Sterren op TV
Diaz Pena Verlez Ex on the Beach Double Dutch

Diaz Pena Verlez uit Ex on the Beach Double Dutch

Diaz Pena Verlez is bekend uit Ex on the Beach Double Dutch. Diaz is 26 jaar oud en afkomstig uit België. Deze jongeman heeft uiterst veel zelfvertrouwen en dat stopt hij dan ook niet onder stoelen of banken, ook zeker on de villa niet. Als hij zichzelf moet omschrijven, zegt hij dan ook: “Ik ben jong, blank en knap.”

Diaz Pena Verlez in Ex on the Beach Double Dutch

Diaz Pana Verlez is te zien in Ex on the Beach Double Dutch. Deze 26-jarige blonde hunk heeft enorm veel zelfvertrouwen en daardoor komt hij zelfs een tikkeltje arrogant over. Diaz heeft Spaanse roots en lijkt voor aardig wat problemen te gaan zorgen in de villa. De aantrekkelijke jongeman heeft tenslotte al aardig wat exen en die zijn volgens hem allemaal hetzelfde.

“Ik heb veel exen, zijn wel allemaal een beetje hetzelfde type. Bijna al m’n exen zijn psycho’s. Het kan wel redelijk heftig worden.” Dat lijkt dan ook voor aardig wat spektakel te kunnen zorgen in de villa. Ook over hoe een dame eruit moet zien, is Diaz vrij duidelijk. “Valt op meisje die heel slank zijn. Hebben ze grote borsten of hebben ze grote kont, oké, dan kan het erdoor.”

Diaz Pena Verlez zelfverzekerd

De zelfverzekerde Diaz Pena Verlez kijkt uit naar de vakantie. “Deze vakantie moet los gaan zijn. Ik fix dat wel”, vertelde hij al. Echt verliefd is Diaz naar eigen zeggen nog nooit geweest, ondanks dat hij wel al meerdere relaties had. “Ik heb wel zin in de meisjes, maar niet in de hoofdpijn.”

En dat hij wel zin heeft in de meisjes, dat is wel duidelijk. “Het gekste wat ik ooit heb meegemaakt, was seks met een meisje en haar moeder samen”, aldus Diaz. Van Diaz zijn inmiddels ook foto’s verschenen van voordat hij als Tarzan door het leven ging en hij nog kort haar had. Cosmopolitan heeft ze op een rijtje gezet.

Diaz Pena Verlez is te volgen via Instagram en Facebook.