Sterren op TV
Frenk Dianne Ik Vertrek Curaçao Abaai Resort

Dianne en Frenk in Ik Vertrek naar Curaçao met Abaai Resort

Dianne en Frenk gaan in Ik Vertrek naar Curaçao voor Abaai Resort. Vijf jaar voor hun vertrek naar Curaçao verloren Dianne en Frenk al hun hart aan het Antilliaanse eiland. Toch lukt het ze niet snel om hun huis te verkopen, waardoor het lang duurt voordat ze daadwerkelijk naar Curaçao kunnen emigreren. Als het na vijf jaar toch lukt, gaan de twee aan de slag met Abaai Resort. Een bed & breakfast dat vandaag de dag een aardig succes is op Curaçao.

Dianne en Frenk in Ik Vertrek

Dianne en Frenk doen mee aan Ik Vertrek. In 2015 was hun aflevering voor het programma voor het eerst te zien. Hun liefde voor Curaçao begon echter al vijf jaar eerder. De twee zijn sindsdien regelmatig op Curaçao geweest en hebben als toerist niets anders gedaan dan de mooie plekjes van het land opzoeken en leuke activiteiten beleven. Dolgraag hoopten ze zich definitief te vestigen op het eiland, maar omdat de verkoop van hun huis niet opschoot, heeft het lang geduurd voordat hun droom in vervulling kwam.

Toen hun huis eenmaal verkocht was, ging het echter snel. Nog geen maand later hadden ze een geschikt huis gevonden, waar ze ook nog eens vier kamers over hadden om gasten te ontvangen. Binnen no time halen ze hun huis in Nederland leeg en gaan ze razendsnel aan de slag om binnen een maand gasten te kunnen ontvangen. Veel in huis kunnen ze echter niet doen, het budget laat het na de aanschaf van het huis niet meer over om ook nog eens te verbouwen. Hun enige doel is dan ook om zo snel mogelijk gasten te kunnen ontvangen in hun bed & breakfast.

Hoe is het nu met Dianne en Frenk uit Ik Vertrek?

Hoe is het nu met Dianne en Frenk? Het is alweer drie jaar verder sinds de aflevering van Ik Vertrek met dit stel in de hoofdrol voor het eerst werd uitgezonden. De twee hebben sindsdien al aardig wat gasten mogen ontvangen in hun bed & breakfast in Willemstad. Abaai Resort staat bekend als een betaalbaar, kleinschalig en gezellige bed & breakfast. Het belangrijkste doel van Dianne en Frenk is om de gasten te laten genieten van al het moois wat Curaçao te bieden heeft.

Op social media houden de twee hun potentiële gasten ook maar al te graag op de hoogte. Zo houden ze zelfs alle aanbiedingen van vliegmaatschappijen bij om te bekijken of Nederlanders goedkoop naar Curaçao kunnen vliegen om eens te overnachten in Abaai Resort. Al voor een bedrag van 30 euro per kamer kun je bij Frenk en Dianne overnachten.

Abaai Resort is te volgen via Facebook.