Sterren op TV
Diane Peter Back with the Ex

Diane en Peter uit Back with the Ex

Diane en Peter doen mee aan Back with the Ex. De serie werd oorspronkelijk uitgezonden in Australië, maar is ook te zien bij Netflix. De realityserie laat zien hoe voormalige stellen voor de vraag komen te staan of ze hun relatie een nieuwe kans willen geven. Peter en Diane zijn met hun respectievelijk 58 en 51 jaar het oudste stel dat meedoet aan de realityshow.

Diane en Peter uit Back with the Ex

Diane en Peter zijn te zien in Back with the Ex. Peter weet nog heel goed hoe hij zijn geliefde leerde kennen. “Diane en ik ontmoetten elkaar tijdens mijn eerste reis naar de Verenigde Staten, in 1988. Op een dag zag ik haar aan de andere kant van de pub en we begonnen naar elkaar toe te lopen. Er was meteen een aantrekkingskracht. Diane, toen 21 jaar, viel als een blok voor Peter. “Het was romantisch, intens, passievol, het was jeugdliefde.”

De twee waren dolgelukkig met elkaar toen ze samen in de Verenigde Staten waren, maar eenmaal gescheiden van elkaar hadden ze het moeilijk met de lange afstandsrelatie. Twee jaar hielden ze dat vol, maar toen kwam er toch een eind aan het liefdesgeluk tussen de twee. “We waren twee jaar samen op afstand. Zij woonde in Florida en ik woonde in Sydney.” Uiteindelijk was hun relatie niet bestand tegen de lange afstand.

Diane en Peter nieuwe kans

Peter en Diane hebben sinds hun relatiebreuk niet stil gezeten. Allebei zijn ze getrouwd geweest en hebben ze twee kinderen. Nu beide huwelijken zijn gestrand, wordt al snel duidelijk dat de liefde van Peter voor vastgoedmakelaar Diane nooit is afgenomen. “Diane en ik hebben elkaar al bijna 28 jaar niet gezien, maar er is geen dag voorbij gegaan dat ik niet aan haar heb gedacht.”

Peter hoopt nu een tweede kans te krijgen bij Diane. Hij hoopt dat zij al die tijd hetzelfde heeft gevoeld. Ondertussen staat Diane open voor een ontmoeting met Peter in Australië, maar is ze ook tevreden met haar leven in North Carolina.