Sterren op TV
Deze koppels uit Married at First Sight blijven getrouwd

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 9 maart 2023

Laatst Geüpdatet: 9 maart 2023

Deze koppels uit Married at First Sight blijven getrouwd

Married at First Sight is één van de meeste bekeken programma’s op RTL4. Dagelijks kijken er 1.000.000 mensen naar. Niet alle huwelijken in dit programma werden een succes. Zo gingen François en Wilfred uit elkaar, ook het huwelijk tussen Nicole en Martijn hield geen stand. Er zijn ook een aantal koppels die wel bij elkaar bleven. Ben je benieuwd welke koppels dit zijn? Lees dan snel verder.

Patricia en Stephan blijven getrouwd

Inhoudsopgave

Patricia en Stephan blijven getrouwd

Voor Stephan was het tijdens de trouwceremonie al raak. Hij vond zijn aanstaande verloofde Patricia een prachtige vrouw. Ook Patricia kreeg steeds meer interesse in de iets oudere Stephan. In de laatste aflevering van Marrie At First Sight vierde ze samen Carnaval.

De 38-jarige Patricia woont namelijk in Brabant, hier wordt carnaval fanatiek gevierd. Stephan, genoot hier enorm van. Hij is inmiddels helemaal geïntegreerd in de familie. We verwachten zelfs dat het stel samen gaat wonen. Stephan en Patricia zijn in ieder geval dolgelukkig met elkaar.

Cathalijne en Laura blijven getrouwd
© RTL Nederland

Cathalijne en Laura blijven getrouwd

Cathalijne en Laura kunnen het goed met elkaar vinden. Dat was al te zien tijdens de dag van de bruiloft. We hadden het al verwacht; Cathalijne en Laura blijven getrouwd. Gelukkig maar! Want het stel heeft het hartstikke leuk samen. Laura, is een opvallende verschijning met haar oranje haar. Wat ons betreft ziet ze er prachtig uit. Ook Laura hoeft niet over haar uiterlijk te klagen. Cathalijne en Laura zijn beide erg rustig. Ze vullen elkaar perfect aan en blijven uiteraard getrouwd. 

Loes en Wichian blijven getrouwd
© RTL Nederland

Loes en Wichian blijven getrouwd

Ook Loes en Wichian zijn een match. Ondanks het voor Loes af en toe lastig was, blijven ze getrouwd. Wichian, is een goede man, hij heeft alles voor zijn vrouw over. Voor hem is het belangrijk dat zijn huidige vrouw zich goed voelt. We verwachten dat Loes en Wichian voor altijd bij elkaar blijven.

Maarten en Richelle bleven getrouwd, maar zijn uiteindelijk gescheiden
© RTL Nederland

Maarten en Richelle bleven getrouwd, maar zijn uiteindelijk gescheiden

Maarten en Richelle leken een goede match, ze bleven getrouwd, alleen maakte ze 3 maanden na de uitzending bekend dat het stel uit elkaar is. De reden? Richelle kreeg geen gevoelens voor Maarten. De intelligente baalde ervan, dat was wel te merken. Hij wilde samen met Richelle een gezin stichten, dit is helaas niet gelukt. Wellicht dat ze in de toekomst nog samen komen?

Foto’s © RTL Nederland