Sterren op TV
Deze knappe TiKTokker deed mee aan Lang Leve de Liefde

Deze knappe TiKTokker deed mee aan Lang Leve de Liefde

Maaike van Zoelen deed mee aan ‘Lange Leve de Liefde’. De meeste jonge lezers zullen haar kennen van TikTok. Op haar TikTok-account heeft ze 128.000 volgers.

Ook op Instagram is de 18-jarige schoonheid een grote hit. Ze heeft op dit moment 30.000 volgers op haar Instagram-account. 

Maaike van Zoelen deed mee aan Lang Leve de Liefde
@maaike.vz Het was intens🤣 #langlevedeliefde #lldl #tvprogramma #daten #datingprogramma #talpa #maaikevz ♬ origineel geluid – Maaike

Inhoudsopgave

Maaike van Zoelen deed mee aan Lang Leve de Liefde

De bloedmooie Maaike van Zoelen deed mee aan SBS6-programma ‘Lange Leve de Liefde’. Ze date 2 jongens. Nick Ebbelaar en Yannick Hartman waren de twee gelukkige.

Haar eerste date was met Nick. De 20-jarige Nick kon het goed met de prachtige Maaike. Tijdens hun eerste 24 uur hadden ze een goede klik. Ze hebben zelfs gezoend.

Haar klik met Nick
@maaike.vz Antwoorden op @spam❤️😘 stom kind die @Nick Ebbelaar #maaikevz #langlevedeliefde #lldl #trend #tvprogramma #daten #datingprogramma #talpa #jongens #sideeye #bombasticsideeye ♬ Bombastic Side Eye (Criminal Offensive) – Casa Di & Steve Terrell & Imfaomal

Haar klik met Nick Ebbelaar

Nick en Maaike hadden vanaf het moment dat ze elkaar zagen een goede klik. ‘s Avonds werd het ook romantisch. Tijdens de andere date hebben Nick en Maaike zich goed gedragen.

Uiteindelijk brachten ze 48 uur met elkaar door. De 20-jarige Nick vond namelijk dat hij beter kon krijgen, vandaar dat hij niet wilde verlengen.

Nadat de aflevering van ‘Lang Leve De Liefde’ online kwam hebben ze elkaar nog wel gezien. Het stel heeft zelfs de aflevering samen gekeken. Het lijkt erop dat Nick  en Maaike een relatie hebben, ze hebben het zelf nog niet bevestigd. 

@maaike.vz Love it🥰 @yadelauren @Kevin #yadelauren #kevin #trust #newsong #maaikevz ♬ Trust – Eerste 30 Seconden – Kevin

Ster op TikTok en Instagram

De bloedmooie Maaike van Zoelen is een ster op Instagram en TikTok. Ze heeft TikToks met miljoenen views. Door haar deelname aan ‘Lang Leve De Liefde’ is ze in ieder geval een stuk bekender geworden.

Op TikTok heeft ze meer dan 125.000 volgers. Naast de opleiding die ze volgt, werkt ze als ‘influencer’. De samenwerkingen met verschillende bedrijven leveren haar zo veel op dat ze niet meer hoeft te werken bij de Albert Heijen.