Sterren op TV
Deze barbier is de vriend van Jill Goede

Deze barbier is de vriend van Jill Goede

Jill Goede, zullen de meeste mensen wel kennen van haar deelname aan de reality-serie ‘Echte Meisjes in de Jungle’. De prachtige blondine is op dit moment samen met Leroy de Rouw, de gespierde man werkt als barbier. Leroy de Rouw, is dus de vriend van Jill Goede.

Inhoudsopgave

Jill Goede is al een half jaar samen met Leroy de Rouw

De bloedmooie Jil goede is al een half jaar samen met Leroy de Rouw. Dat het stel het leuk met elkaar heeft, is te zien op het Instagram-account van Jil. De prachtige dame deelt regelmatig foto’s met haar kersverse liefde. Toen ‘Echte Meisjes in de Jungle’ werd opgenomen, hadden ze net een relatie. De nieuwe vriend van Jill heeft al een dochter uit een eerdere relatie. Zij werd ondanks 3 jaar. De dochter van Leroy kan het goed vinden met de nieuwe liefde van zijn vader.

Jill Goede is al een half jaar samen met Leroy de Rouw

Jill Goede won Big Brother in 2021

Jill Goede won in 2021 Big Brother. Van dit programma kennen de meeste mensen haar. Ze vertelde in een interview dat ze het prijzengeld van méér dan 70.000 euro al uitgegeven heeft. Met dat geld betaalde ze haar studie terug, kocht ze een auto en ze gaf geld uit aan hebbedingetjes. 

Haar deelname aan Echte Meisjes in de Jungle

De prachtige Jill Goede deed mee aan reality-programma ‘Echte Meisjes in de Jungle 2023’ wat uitgezonden wordt op Videoland. Gaby Blaaser, Michella Kox, Janice Blok, Lena van Ex On The Beach, Jill Goede, Fabiola, Kelly Heruer, Channah en Annabel Visccher zijn de andere deelneemsters die mee doen aan het programma.

Foto’s © Instagram