Sterren op TV
Dewi Pechler Adam Zkt. Eva VIPS

Auteur: Senna Reimink

Datum: 19 juli 2018

Laatst Geüpdatet: 19 juli 2018

Dewi Pechler te zien in Adam Zkt. Eva VIPS

Dewi Pechler is te zien in Adam Zkt. Eva VIPS. De Nederlandse zangeres werd bekend toen ze in 2002-2003 meedeed aan Idols. Een aantal jaar later deed ze opnieuw mee aan een talentenjacht, ditmaal was het Popstars. Daarna verdween ze echter uit de spotlights. Nu zien we haar opnieuw op tv tijdens haar deelname aan Adam Zkt. Eva VIPS.

Dewi Pechler in Adam Zkt. Eva VIPS

Dewi Pechler is te zien in Adam Zkt. Eva VIPS. Het is voor haar zeker niet de eerste keer dat ze naakt in beeld komt. Dewi verscheen in 2010 in de Playboy en in datzelfde jaar lekten ook naaktfoto’s van haar uit. In het verleden had Dewi al een relatie met Danny Menken, maar dat bleek niet de liefde van haar leven te zijn. In Adam Zkt. Eva VIPS doet ze nu dan ook een nieuwe poging.

haar oproepvideo ging als volgt: “Tot nu toe heb ik nog niet veel geluk gehad in de liefde, maar ik voel dat het nu tijd is voor een nieuw hoofdstuk waarin onvoorwaardelijke liefde, harmonie en diepgang de hoofdrol zullen gaan spelen. Ben jij die lieve, rustige, romantische en diepzinnige man en heb je ook nog humor? Geef je dan op en misschien word je wel mijn Adam. Al vind ik het wel doodeng.”

Dewi Pechler zangeres

Dewi Pechler is bekend geworden als zangeres. Dewi deed in 2002-2003 mee aan Idols, waar ze koos voor het nummer Your House van Alanis Morissette. Ze slaagde er zelfs in om in de finaleronde terecht te komen, maar de zevende liveshow bleek voor haar het hoogst haalbare. Ze eindigde dan ook als vierde in het eerste seizoen van Idols.

Dewi greep het avontuur bij Idols ook direct aan om aan de slag te gaan met haar eigen muziek. Zo verscheen onder meer het album Know Me en kwam debuutsingle Left of Center uit. Daarna verschenen nog een paar nummers, maar bleef een echte doorbraak toch uit. Het bracht haar in 2009-2010 dan ook bij Popstars terecht. Ook daar kwam niet een echte doorbraak uit. Vandaag de dag is ze nog altijd met muziek bezig, maar dan in een bandje genaamd The TripliCats.

Dewi Pechler is te volgen via Instagram en Facebook.