Sterren op TV
Deveron Adam Zkt. Eva

Auteur: Senna Reimink

Datum: 28 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 28 juni 2017

Deveron met April en Eva in Adam Zkt. Eva

Deveron, April en Eva doen mee aan Adam Zkt. Eva in de hoop de ware liefde te vinden. Dat doen ze echter wel op speciale wijze. April en Eva zullen namelijk naakt daten met Deveron. Vanaf het eerste moment kan kleding helemaal niets onthullen op eiland Mogo Mogo in Panama. Slaat de vonk over tussen Deveron en Eva, gaat hij toch liever voor April, of wordt het helemaal niets en keert hij zonder liefde terug naar Nederland?

Inhoudsopgave

Wie is Deveron?

De 22-jarige Deveron heeft de stap naar Adam Zkt. Eva gezet. De jongeman is werkzaam achter de bar in Eindhoven en is daar eigenlijk nog nooit de ware liefde tegengekomen. Tijd voor een sprong in het diepe. “Heel veel mensen verklaarden mij voor gek toen ik zei dat ik meedeed aan dit avontuur.” Daar heeft Deveron zich echter niet door tegengehouden. “In een dame zoek ik wel iemand waar ik echt heel trots op kan zijn. Zowel qua innerlijk als qua uiterlijk, waar ik eigenlijk iedereen om me heen mee jaloers maak. Hopen dat ik die vind”, vertelde Deveron. Hij is op zoek naar een knappe vrouw, met mooie rondingen en het liefst een tintje. Of hij die gaat vinden, gaan we zien in Adam Zkt. Eva. De kanshebbers zijn April en Eva.

Deveron is te volgen via Facebook en Instagram.

Wie is Eva uit Adam Zkt. Eva?

Eva is mogelijk de perfecte match voor Deveron. De 25-jarige jongedame was op het moment van de opnames nog aan het afstuderen, maar liet Nederland maar al te graag even achter zich voor een avontuur op Mogo Mogo. “Ik vind het vooral belangrijk om mezelf te ontwikkelen, vooral zakelijk ook”, vertelde model Eva al over haar ambities. “Liefde is het allerbelangrijkste in het leven. Liefde regeert de wereld. Liefde is onvoorwaardelijk en daar ben ik wel echt naar op zoek”, sprak Eva zich uit over haar beweegredenen om mee te doen aan het programma. Is zij de geschikte dame voor Deveron en is hij de zelfstandige, zorgzame man die ze zoekt?

Eva is te volgen via Facebook en Instagram.

Wie is April uit Adam Zkt. Eva?

April is vanwege Take Me Out een oude bekende van Deveron en doet ook mee aan Adam Zkt. Eva. We zagen April in Queens of the Jungle, maar ze heeft dus ook al eens meegedaan aan dit programma waarvoor ze Deveron naakt ontmoette. De twintigjarige April viel vaak op de verkeerde mannen en zoekt nu eindelijk een betrouwbare man. “Het lijkt dat er op mijn potje geen dekseltje past, dus misschien vind ik hem zo wel. Ik ben nu op zoek naar een echte relatie.” Daarbij valt ze vooral op gespierde en getinte jongens. Dat ze aan een bekende is gelinkt, wist ze overigens nog niet. April werd in Take Me Out eerder afgewezen door Deveron. “Ik voel me nu een beetje ongemakkelijk. Dat had ik echt niet verwacht.”

April is te volgen via Facebook en Instagram.