Sterren op TV
desiree-stuijt-olivier-richters-150x150-1-150x150

Auteur: Senna Reimink

Datum: 7 april 2021

Laatst Geüpdatet: 4 januari 2023

Desiree Stuijt de vriendin van Olivier Richters

Desiree Stuijt is de vriendin van Olivier Richters, een Nederlandse acteur, bodybuilder, model en ondernemer. Hij staat ook wel bekend als ‘The Dutch Giant’ vanwege zijn lengte (2 meter 18), gewicht (155 kg) en spieren. Verder is Olivier Richters te zien in meerdere films, waaronder de Hollywood-gameverfilming Borderlands.

Desiree Stuijt vriendin Olivier Richters

Desiree Stuijt is geboren in Hoogwoud heeft gestudeerd op de Hogeschool van Amsterdam, waar ze de opleiding International Business and Management volgde. Als studente had ze een bijbaan als kwaliteitsmanager bij Muscle Meat en sinds mei 2020 heeft ze ook een vaste (parttime) job, als financieel medewerker bij de Lidl supermarkt. Muscle Meat is overigens een bedrijf  van haar vriend Olivier Richters en diens broer Rein. Het verkoopt online kwaliteitsvleesproducten.

Olivier Richters is The Dutch Giant

Olivier Richters zag in 1989 voor het eerst het levenslicht in Amersfoort. Als tiener was hij nog een ‘mager sprietje’ (80 kilogram bij een lengte van 2.10 meter op 17-jarige leeftijd), maar in 2007 ging bij Olivier het roer om. Hij ging volop fitnessen en al snel ook bodybuilden. In twee jaar tijd woog hij 155 kilogram.

Olivier Richters acteur in Borderlands

In april 2019 maakte Olivier Richters in het Britse tv-programma Good Morning Britain op ITV bekend dat hij graag wilde gaan acteren, geïnspireerd door acteur Richard Kiel (de boomlange schurk Jaws in meerdere James Bond-films). Zijn droom kwam al vrij snel daarna uit met rollen in de films Black Widow, The King’s Man en Louis Wain. Ook schitterde Olivier Richters in de HBO-serie Gangs of London en in de gameverfilming Borderlands, een Hollywood-productie.

Daarin staat hij aan de zijde van grote namen als Kevin Hart, Cate Blanchett, Jamie Lee Curtis, Jack Black, Ariana Greenblatt, Florian Munteneau en Edgar Ramirez. Olivier Richters vertolkt er de rol van Krom. Wat zal zijn vriendin Desiree Stuijt toch onwijs trots op hem zijn!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Desi (@desireestuijt)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Desi (@desireestuijt)