Sterren op TV
Denzel Tyrone Temptation Island verleider

Denzel Tyrone nieuwe verleider Temptation Island

Denzel Tyrone alias Denzel Blijd is de nieuwe verleider in Temptation Island. Al langere tijd werd zijn naam genoemd als potentiële verleider van de ultieme relatietest en dat is nu eindelijk bevestigd. Denzel maakt zijn eerste opwachting in aflevering 7 van Temptation Island seizoen 4.

Denzel Tyrone nieuwe verleider Temptation Island

Denzel Tyrone is de nieuwe verleider in Temptation Island. De makers hebben besloten een nieuwe man het eiland op te sturen in de hoop de dames Rodanya, Milou, Laura en Demi uit de tent te lokken. De verleider heeft qua uiterlijk wel iets weg van voetballer Memphis Depay.

Denzel Tyrone maakt nu naam als verleider van Temptation Island, maar hij is veel meer dan dat. Zo zijn op zijn Instagram-profiel meerdere foto’s te vinden van Denzel als model. Hij heeft dan ook een afgetraind lichaam en blijkt ook nog eens artiest te zijn. Zo is hij onder meer te horen op onderstaand nummer genaamd Laat Los dat ook te beluisteren is via Spotify. Nu Denzel te zien is als verleider in Temptation Island gaat hij ongetwijfeld bekender worden.

Denzel Tyone is te volgen via Instagram.