Sterren op TV

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 28 januari 2023

Laatst Geüpdatet: 28 januari 2023

Denzel Slager, de vriend van Famke Louise

Denzel Slager is de vriend van Famke Louise. Niet alleen Famke, maar ook Denzel is een bekende. Hij is voormalig profvoetballer en heeft in 2019 meegedaan aan het programma Love Island waarmee hij samen met Aleksandra wist te winnen. Een aantal maanden later gingen de twee uit elkaar en tegenwoordig gaat hij met Famke Louise. 

©Instagram

Denzel Slager

Denzel is voormalig profvoetballer en speelde bij clubs als Sc Heerenveen, AZ en RKC Waalwijk. In 2016 eindigde hij zijn voetbalcarrière bij het Amerikaanse LA Galaxy. Maar de ex-profvoetballer is echt bekend geworden na zijn deelname aan het programma Love Island, waar jonge singles in een luxe vakantievilla verblijven. Het is de bedoeling om hier je ware liefde te vinden. Denzel ging samen met Aleksandra. Het liefdeskoppel won het programma maar moesten helaas een aantal maanden later toch de relatie opgeven. Tegenwoordig is hij op social media een bekend gezicht. Op Instagram heeft hij maar liefst 153.000 volgers.

© Instagram

Denzel & Femke

In augustus 2021 maakten de twee bekend dat ze een relatie hebben. Al snel gaf Femke aan bij een interview van Grazia, dat ze dolgelukkig is met Denzel en ze moeilijk iemand kan vinden die net zo betrouwbaar is als hem. Op 9 januari 2022 is Femke bevallen van Nówie Storm Slager. Op 7 december 2021 begon het eerste seizoen van de realityshow Famke & Denzel Een Nieuw Begin. De serie beviel zo goed bij de kijkers dat ze op 12 oktober 2022  een nieuw seizoen aankondigde.

© Instagram