Sterren op TV

Dennis van Ommeren vriend van Anita Sara Nederlof

Dennis van Ommeren is de vriend van Anita Sara Nederlof, nieuwslezeres van RTL Nieuws. Daarnaast is ze een Nederlandse zangeres, actrice, presentatrice.

Dennis van Ommeren vriend Anita Sara Nederlof

Dennis van Ommeren is journalist van beroep. De Bennekommer volgde dan ook de opleiding journalistiek, op de Christelijke hogeschool in Ede, en liep stage bij Omroep Gelderland en NOS Studio Sport.

Zijn eerste baantje was bij RTV Utrecht, waar Dennis van 2006 tot begin 2019 werkte als rechtbankverslaggever. Tegenwoordig doet hij nog altijd verslag vanuit de rechtbank, maar nu als persvoorlichter van de rechtbank zelf, in Midden-Nederland.

In zijn vrije tijd gaat de vriend van Anita Sara Nederlof graag naar het voetbal: Dennis van Ommeren is namelijk een trouwe fan van Feyenoord, en zit dan ook regelmatig in De Kuip.

Anita Sara Nederlof zangeres en actrice

De in 1990 in Harmelen geboren Anita Sara Nederlof volgde allereerst de toneelopleiding in Zoetermeer, maar koos daarna al snel voor de switch naar dezelfde richting als vriend Dennis van Ommeren: de journalistiek.

Ze bleef wel zingen, en vertolkte als actrice ook nog een rol in de soapserie Onderweg Naar Morgen, maar haar hart lag in de journalistiek, waarin ze onder meer voor RTV Utrecht werkte. Ze was daar dus collega van haar tegenwoordige grote liefde, Dennis.

Anita Sara Nederlof nieuwslezer RTL Nieuws

Op 2 januari 2020 maakt Anita Sara Nederlof haar debuut als nieuwslezer van RTL Nieuws. Dit na een gronde selectieprocedure. “Het verlossende woord kwam toen ik aan het backpacken was in Peru. Op de dag dat ik wist dat ik gebeld zou worden, zat ik in een trein en had ik nergens bereik”, blikt Anita terug op de website van RTL.

“Dat was wel een stresssituatie. Tegen de tijd dat ik weer bereik had, was het in Nederland al avond. Toen ik voor de Machu Picchu stond belde ik terug en hoorde ik dat ik was aangenomen. Dat zal ik niet snel meer vergeten. Ik weet nog dat ik heel verrast was, omdat ik het echt niet had verwacht.”

“Toen ik journalistiek ging studeren, had ik niet de intentie om presentatrice te worden. In het begin was ik vooral geïnteresseerd in verslaggeving. Dat ik dat zo lang heb gedaan, is goed geweest voor mijn ontwikkeling. Wat ik mooi vind aan presenteren is dat jij de eer hebt om te vertellen wat er gebeurt in de wereld. Het is heel belangrijk dat mensen daarvan op de hoogte zijn.”

Vriend Dennis van Ommeren zal ongetwijfeld enorm trots op zijn Anita Sara Nederlof zijn!

Dit bericht bekijken op Instagram

????

Een bericht gedeeld door Anita Sara Nederlof (@anita_sara_nederlof) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Parijs… ???? zo romantisch

Een bericht gedeeld door Anita Sara Nederlof (@anita_sara_nederlof) op