Sterren op TV
Dit is de nieuwe vriendin van Dennis Schouten

Dit is de nieuwe vriendin van Dennis Schouten

Noa van Wirdum is de nieuwe vriendin van Dennis Schouten. De geboren Twentenaar heeft al heel wat vrouwen versierd. Laura Balatoni, is de ex-vriendin van Dennis Schouten, en zeker niet de enige. 

Hij heeft op dit moment een relatie met Noa die in Ede woont. De nieuwe vriendin van Dennis is gek op paarden, ze werkt niet voor niets als paardentrainer.

 Op eerste paasdag heeft Dennis voor het eerst haar ouders ontmoet. Haar vader heeft een eigen autobedrijf genaamd ‘Autohuis Ede van Wirdum B.V.’. Het bedrijf handelt in het automerk ‘Fiat’. Even terugkomen op Noa; Dennis en Noa hebben het hartstikke leuk samen. 

Noa van Wirdum is de vriendin van Dennis Schouten

De bloedmooie Noa van Wirdum is de nieuwe vriendin van Dennis Schouten. Ze hebben al enkele weken een relatie. In de RoddelPraat-uitzending van 12 april maakte de 27-jarige Dennis dit bekend.

Voor 12 februari hadden ze voor het eerst contact, Dennis volgt haar al maanden op haar Instagram-account. Ook Jan Roos heeft de liefde gevonden, hij heeft al jaren een relatie met Joyce

Steun en toeverlaat in lastige tijd 

Noa en Dennis hebben een lastige tijd achter de rug. De 27-jarige Dennis wordt elke dag met de dood bedreigd. Op 3 maart werd Dennis in zijn hoofd gestoken. Dat is te lezen in ons eerder geschreven artikel. Gelukkig, maakt hij het naar omstandigheden goed, het bleek mee te vallen.