Sterren op TV
Gertjan Holleman Johan Verveer familie Ripzaad Steenrijk, Straatarm

Auteur: Senna Reimink

Datum: 3 april 2018

Laatst Geüpdatet: 28 december 2022

Dennis en Fabiana Vonk en familie Rikkert in Steenrijk, Straatarm

Dennis en Fabiana Vonk en de familie Rikkert ruilen met elkaar in Steenrijk, Straatarm. De familie Vonk heeft over geld eigenlijk nooit te klagen, maar voor de familie Rikkert is dat wel anders. Omdat Agnes arbeidsongeschikt is, verdient alleen Thimo geld en dat levert niet genoeg op om het echt breed te hebben.

Familie Vonk en familie Rikkert Steenrijk, Straatarm

De familie Vonk en familie Rikkert ruilen in Steenrijk, Straatarm met elkaar van huis en leven. De familie Vonk heeft het goed voor elkaar. Ze wonen tegenwoordig in één van hun villa’s in Zwitserland, maar daarnaast hebben ze ook nog twee andere villa’s. In Steenrijk, Straatarm zien we hoe Dennis, die rijk werd van autohandel en zichzelf inmiddels exclusief Maseratidealer mag noemen, voor één week ruilt met een gezin dat het veel minder breed heeft.

De familie Rikkert is woonachtig in Apeldoorn. Breed hebben ze het allerminst en dus wonen ze in een sociale huurwoning. Voor Agnes is het niet mogelijk om aan het werk te gaan, omdat ze arbeidsongeschikt is verklaard en de 6-daagse werkweek van Thimo levert niet genoeg op om het breed te hebben. In Steenrijk, Straatarm ruilen de familie voor één week met elkaar.

De afgelopen weken in Steenrijk, Straatarm:
Familie Tardy en Otten