Sterren op TV
Dennis en Olivia eating with my ex-min

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 3 mei 2023

Laatst Geüpdatet: 10 juni 2023

Dennis en Olivia Eating With My Ex

Dennis en Olivia deden mee aan het 1e seizoen van ‘Eating With My Ex’. Ze hebben elkaar ontmoet in Thailand tijdens ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Olivia, was direct ondersteboven van de charmante Dennis.

Hij kreeg ook aandacht van de andere vrouwen in de villa. Hier komt player Dennis niet goed mee omgaan. Toen zijn ex Olivia weggestuurd was, heeft hij geslachtsgemeenschap gehad met Tessa en Nicole. 

Dennis en Olivia zijn elkaars exen
© Instagram

Inhoudsopgave

Dennis en Olivia zijn elkaars exen

Dennis en Olivia kennen elkaar dus van reality-tv. Ze verlieten Thailand als stel. Toen ze in Nederland waren hadden ze een relatie van 1 jaar.

Dennis vond Olivia te jaloers, Olivia vond dat Dennis te veel aandacht zocht bij andere vrouwen. De ex-vriendin van Dennis heeft hem meerdere keren vergeven.

Olivia had uiteindelijk zo weinig vertrouwen in hem dat ze uit elkaar zijn gegaan. Het werkte niet meer tussen Dennis en Olivia.

Ze hadden beiden geen zin in Eating With My Ex
© Instagram

Ze hadden beiden geen zin in Eating With My Ex

Zowel Olivia als Dennis hadden geen zin in hun ontmoeting. De prachtige Olivia zat nog vol met vragen. Volgens haar heeft haar ex-vriend haar meerdere keren bedrogen. Hij zegt dat dit niet waar is. Dat ze niet meer samen komen, is inmiddels wel duidelijk.  

Bekend van Ex On The Beach Double Dutch

Dennis en Olivia deden mee aan seizoen 6 van ‘Ex On The Beach Double Dutch’. Andere deelnemers aan dit seizoen waren Alessio, Ayla, Dante, Levi, Lynn en Julie. De Belgische Dante heeft een relatie met Jamy Brands. Ze hebben zelfs samen een kind.

Ze blokkeerden elkaar wekelijks

Tijdens ‘Eating With My Ex’ vertelde Dennis dat Olivia haar meermaals blokkeerde als hij uitging met zijn vrienden. Ze kreeg veel berichten dat haar toenmalige vriend zat te dansen met andere vrouwen. Dennis, ontkende dit altijd.

Uiteindelijk kunnen we wel concluderen: Dennis en Olivia komen niet meer samen. Ze zijn simpelweg te verschillend.