Sterren op TV

Dennis Bloemhard vriend van Bart Ettekoven

Dennis Bloemhard is de vriend van Bart Ettekoven, entertainmentdeskundige bij Shownieuws en hoofdredacteur van het weekblad Weekend. Samen reizen ze al jarenlang hand in hand de hele wereld rond.

Dennis Bloemhard vriend Bart Ettekoven

Dennis Bloemhard heeft op school gezeten op het Broekland College in Breukelen, en daarna op de Hogeschool TIO in Utrecht. Daar volgde hij de opleiding hotelmanagement. Zijn eerste grote job was als bemanningslid op een cruiseschip, van 1999 tot 2004.

Dennis Bloemhard werkt bij de KLM

Tussendoor had Dennis nog een bijzonder uitstapje naar de wereld van begrafenisonderneming Yarden, maar liever viert de vriend van Bart Ettekoven het leven. Derhalve is inmiddels al bijna achttien jaar werkzaam als steward bij de KLM.

Daarmee combineert Dennis werk met hobby: hij is namelijk gek op reizen. Onder meer China, India, Amerika en Scandinavië werden al bezocht. Vaak samen met vriend Bart Ettekoven, die ook dol is op het ontdekken van de hele wereld.

Bart Ettekoven in Shownieuws op SBS6

Bart Ettekoven leerde de kneepjes van het vak op het Montessori Collega in Den Haag. Van 2003 tot 2010 werkte hij gelijk als eindredacteur bij Shownieuws, en daarna twee jaar in dezelfde rol bij RTL Boulevard.

Inmiddels is Bart adjunct-hoofdredacteur bij het mediaconcern Audax en staat hij aan het hoofd van de redactie van weekblad Weekend. Ook is de Amsterdammer steeds vaker op de televisie te zien: als entertainmentdeskundige in de uitzendingen van oud-werkgever Shownieuws.

Ongetwijfeld zit vriend Dennis Bloemhard dan ook apetrots op de bank, voor de buis!

Dit bericht bekijken op Instagram

????????

Een bericht gedeeld door Bart Ettekoven | Shownieuws (@bart_ettekoven) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dennis Bloemhard (@dennisbloemhardlife) op