Sterren op TV
Denise Kroes The Next Boy Girl Band TNBGB

Denise Kroes uit The Next Boy/Girl Band

Denise Kroes is al vanaf de eerste aflevering van The Next Boy/Girl Band niet meer vanaf haar hotseat af te slaan. De blondine wist de jury al gauw voor zich te winnen, al kwam ze zo nu en dan wel nog in de gevarenzone terecht. In het dagelijks leven blijkt Denise zich ook constant bezig te houden met haar grootste hobby’s: dansen en zingen.

Denise Kroes The Next Boy/Girl Band

Denise Kroes kende geen enkel probleem met de ronde waarin ze mocht laten zien hoe goed ze kan dansen. De blondine heeft tenslotte niet voor niets jarenlang gestudeerd aan Lucia Marthas en is tegenwoordig één van de danseressen bij de Ladies of Soul. “Als die kan zingen…”, liet John Ewbank nog weten tijdens de eerste aflevering van The Next Boy/Girl Band. Niet veel later was het moment van de waarheid daar voor Denise. Ze bracht het nummer Dear Future Husband van Meghan Trainor ten gehore. Daarmee wist ze drie groene duimen te veroveren.

“We hebben echt wel werk aan de winkel, maar dit moet gewoon lukken. Wij gaan jou gewoon zo helpen dat je die jongens helemaal wegblaast straks”, vertelde John Ewbank nadat een bloednerveuze Denise had gezongen. Daarna mocht Kroes plaatsnemen op een hotseat. Voor Denise was haar aanwezigheid in TNBGB overigens niet de eerste keer dat ze op televisie verscheen. Zo zagen we haar ook al bij het Junior Songfestival, het Eurovisie Songfestival en The Fame Academy.

Denise Kroes op YouTube

Denise Kroes is tegenwoordig ook actief op YouTube en daar heeft ze inmiddels ook een prank uitgehaald met haar vriend Kris Salvathore. Het duo is al drie jaar samen en woont half samen. Dat Denise samen is met Kris, kan haar best een stap vooruit helpen.

De in Amsterdam geboren en woonachtige Salvathore is namelijk muziekproducent. Op haar eigen YouTube-kanaal plaatst Denise Kroes overigens ook regelmatig covers, waaronder een cover van Don’t Let Me Down en Love Yourself.

Denise Kroes is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.