Sterren op TV
Denise Bon HNTM Holland's Next Top Model

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 augustus 2016

Laatst Geüpdatet: 24 augustus 2016

Denise Bon Holland's Next Top Model?

Denise Bon is één van de deelneemsters die het geschopt heeft tot de laatste twaalf modellen van Holland’s Next Top Model seizoen negen. Deze 21-jarige jongedame is geboren in Spijkenisse en woont tegenwoordig in Wageningen. In het najaar van 2016 hoopt ze erin te slagen om de titel Holland’s Next Top Model binnen te hengelen. Mocht ze het als model niet verder schoppen, dan is het niet ondenkbaar dat we Denise terug gaan zien bij de politie.

Inhoudsopgave

Denise Bon in HNTM

Denise Bon is dus één van de modellen van het negende seizoen van Holland’s Next Top Model. Deze jongedame blijkt al jaren aan de weg te timmeren als model. Na haar deelname aan de Elite model look besefte Denise dat het modellenwerk goed bij haar past. Reden genoeg voor haar om de stoute schoenen aan te trekken en meerdere bureau’s aan te schrijven en de nodige foto’s mee te sturen. Dat leverde haar een haarshow op voor L’Oreal. “Alleen ze hebben me toen niet aangenomen omdat de klanten waarmee ze samen werkte niet 100% achter me stonden”, vertelde Bon aan Modellenland Magazine.

Denise zou Denise echter niet zijn als ze vervolgens bij de pakken neer zou zitten. Na haar afwijzing volgden door een aanmelding bij modellenspot klussen bij Molinis shoe accessoire, Innocence Management, Blow Models en Shine Model Management. Voor die laatstgenoemde reisde ze zelfs af naar Istanbul. In het najaar van 2016 gaat Denise Bon het proberen bij Holland’s Next Top Model. In een voorstellingsvideo liet ze al weten wat ze daarvan verwacht. “Ik heb niet heel erg veel verwachtingen, want anders kan het misschien alleen maar tegenvallen. Ik hoop in ieder geval op een hele leuke groep meiden, gave shoots, vette locatie’s en de make-over ben ik heel erg benieuwd naar”, aldus de woorden van Denise Bon.

De vriend van Denise Bon

De in Wageningen woonachtige Denise Bon is al een tijdje gelukkig in de liefde. Sinds 15 mei 2013 is Dylan Geurts haar vriend en op social media verschijnen regelmatig foto’s van het liefdeskoppel. Geurts is woonachtig in Veenendaal en werkzaam bij Magenta Films. Hij studeert op dit moment aan Dutch Filmers Academy.

Denise Bon buiten haar modellenbestaan

Het leven van Denise Bon blijkt niet alleen maar te draaien om haar modellenbestaan. Deze jongedame rondde onlangs namelijk haar studie af. In Breda volgde ze de studie HTV-P (Handhaving, Toezicht en Veiligheid Politie). Of ze na die studie nog verder gaat studeren, hangt af van haar carrière als model. Mocht Bon haar brood daar niet mee kunnen verdienen, dan wil ze een opleiding tot hoofdagent volgen in Apeldoorn. Mocht Denise niet bezig zijn met modellenwerk of studeren, dan kun je haar maar zo treffen bij Spare Rib Express in Ede of Bagels & Beans in Wageningen. Bij die twee bedrijven is ze namelijk werkzaam. Haar hobby’s zijn festivals bezoeken, sporten, lunchen en uiteten gaan. “Als het met eten te maken heeft, vind ik het leuk”, aldus Denise.

Denise Bon is te volgen via Instagram, Facebook en Twitter.