Sterren op TV
Denis Eva Adam Zkt. Eva

Auteur: Senna Reimink

Datum: 10 augustus 2017

Laatst Geüpdatet: 23 december 2022

Denis en Eva naakt in Adam Zkt. Eva

Denis en Eva doen mee aan Adam Zkt. Eva en zijn te zijn in de vierde aflevering van het tweede seizoen van de serie. Denis en Eva zijn naakt afgereisd naar Hidden Beach om de ander naakt te leren kennen. Ze zijn allebei op zoek naar liefde. In eerste instantie krijgen ze de kans om dat bij elkaar te vinden, maar later komen er ook anderen in het spel.

Denis in Adam Zkt. Eva

Denis waagt een poging in Adam Zkt. Eva. De 22-jarige bootcamp trainer trekt al zijn kleren uit in de hoop de liefde van zijn leven te vinden. Denis is overigens geboren in Rusland, maar sinds zijn twaalfde woonachtig in Nederland. Over waarom hij meedoet, is hij duidelijk.

“Ik doe mee aan Adam Zkt. Eva, omdat ik zoiets in mijn leven een keer wil meemaken. Het is iets waar heel veel mensen over dromen, maar niet durven. Zo’n kans krijg je maar één keer. Ik verwacht van dit avontuur, dat ik de rest van mijn leven mooie verhalen kan vertellen. En hopelijk m’n toekomstige vrouw kan ontmoeten, zodat ik er later een mooi verhaal van kan maken als we kinderen zullen krijgen. Ik hoop natuurlijk dat ik daar een prachtige vrouw met een mooi lichaam zie”, vertelde Denis, die precies weet waar hij naar op zoek is. “Een klein poppetje, sportief, mooi lichaam.”

Eva in Adam Zkt. Eva

Eva doet voor de tweede keer naakt mee aan Adam Zkt. Eva. De uit Hilversum afkomstige Eva probeerde het in het eerste seizoen al bij Deveron en werd door hem gekozen als winnaar. Liefde werd het echter niet. “Naakt daten is me zo goed bevallen, dat ik hier weer zit. Wie weet wat het met dit jaar gaat opleveren. Naakt zijn betekent één zijn met je zelf en omarmen wat je hebt en wat je niet hebt. Ik verwacht nu dat ik een Adam tegenover me heb staan, die weet wat hij wilt, onderneemt, durft en die niet bang is om mij te leren kennen.” Ze zoekt naar een sportieve en eerlijke man.