Sterren op TV
Demi van Drogen vriendin Kevin Diks

Demi van Drogen is de vriendin van Kevin Diks

Demi van Drogen is de vriendin van Kevin Diks. De vleugelverdediger groeide op bij Vitesse, koos voor een avontuur bij Fiorentina, maar speelt in het seizoen 2017-2018 voor Feyenoord. Demi verhuist met haar vriend mee naar Rotterdam.

Demi dacht dat vriend Kevin Diks ‘niet helemaal goed was’

Kevin Diks gaat al heel erg lang met Demi van Drogen. In 2012 kregen zij namelijk al een relatie, toen de voetballer pas vijftien jaar oud was. In 2015 vertelde de toenmalige Vitessenaar aan Voetbal International: “Demi is al drie jaar lang mijn vriendin. Toen ik haar leerde kennen, vertelde ik dat ik elke dag met een busje naar school gebracht werd. Toen dacht ze dat ik niet helemaal goed was. Pas later begreep ze dat ik door Vitesse gebracht werd. We hebben het al weleens over samenwonen gehad, maar we wachten er nog even mee.”

Diks heeft vriendin Demi uitgekozen naar ‘Beyoncé en Jennifer Lopez’-maatstaven

Bij het selecteren van vriendin Demi had Diks een behoorlijk aantal hoge eisen. “Beyoncé vind ik een heel mooie vrouw. Jennifer Lopez ook. Ik houd wel van curvy vrouwen. Ik ben geen fan van plat.” Waar hij in zijn Vitesse-tijd nog bij zijn ouders woonde, veranderde dat na zijn transfer naar de Serie A. Diks vertrok naar de Italiaanse kunststad Florence en Demi verhuisde met hem mee. Vermoedelijk kan Van Drogen goed koken. “Zelf ben ik niet zo’n ster in de keuken”, vertelde de voetballer namelijk eens.

Nu gaat Diks in ieder geval in het seizoen 2017-2018 in De Kuip voor Feyenoord spelen, als vervanger van Rick Karsdorp. De Rotterdammers hebben een optie tot koop bedongen op de verdediger, wat betekent dat hij misschien wel wat langer in de Eredivisie te bewonderen is. Vriendin Demi lijkt blij te zijn met de transfer van vriendlief. Op haar Instagram-account staat namelijk groot: “Next stop: Rotterdam!”

Demi van Drogen kun je volgen via Instagram en Facebook.