Sterren op TV
Demi de Boer vriendin Tonny Vilhena

Demi de Boer is de ex-vriendin van Tonny Vilhena

Demi de Boer is de ex-vriendin van Tonny Vilhena. Vilhena is een van de meest in het oog springende Nederlandse voetballers, maar ook zijn vriendin mag er wezen. Zij is de dochter van oud-international Ronald de Boer. Tegenwoordig is Tonny gelukkig met Lana Slier.

Vilhena’s vriendin Demi de Boer kampt met onzekerheden

Vilhena werd in het seizoen 2016-2017 landskampioen met zijn werkgever Feyenoord, maar ook zijn vriendin Demi de Boer maakte een goed jaar door. Vooral op het sociale medium Instagram gooit ze hoge ogen: ze heeft al bijna 38.000 volgers bij elkaar gespaard, die zich vergapen aan Demi’s modellenfoto’s.

De Boer is ontzettend knap, maar kampt desondanks met enkele onzekerheden. “Ik ben best onzeker, maar krijg vaak complimenten over mijn lippen. Mensen vragen soms zelfs of ik fillers gebruik, maar ze zijn puur natuur!”

De Boer gaf vriend Vilhena kledingadvies

Demi de Boer volgt de studie Fashion Business in Amsterdam en daarnaast werkt ze in een Rotterdamse kledingwinkel. Daar helpt ze vooral mannen, die volgens haar wel wat advies kunnen gebruiken. Aan FHM vertelt ze: “De Nederlandse man is goed verzorgd, maar kan wel een lesje in mode gebruiken. Een Dsquared petje en een T-shirt met een logo erop – dat kan echt niet! Ik zou elke man aanraden om ofwel netjes en elegant te zijn, ofwel stijlvolle basics te dragen. En let op je schoenen, want die maken de man!”

Op werkgebied hebben de twee een sterk jaar achter de rug, maar privé maakte het stel een zware tijd voor. De moeder van Tonny Vilhena kwam namelijk te overlijden in 2017. De voetballer kreeg vervolgens steunbetuigingen van allerlei stervoetballers, zoals bijvoorbeeld Paul Pogba van Manchester United. De ster van Vilhena is rijzende, maar hij heeft onlangs een nieuw contract ondertekend bij Feyenoord. Hoogstwaarschijnlijk speelt hij ook in het seizoen 2017-2018 nog ‘gewoon’ in De Kuip.

Demi de Boer kun je volgen via Instagram en Facebook.