Sterren op TV
Delany Lepelblad The Next Boy Girl Band TNBGB House of Talent

Delany Lepelblad in House of Talent na The Next Boy/Girl Band en GRLBND

Delany Lepelblad doet mee aan House of Talent. Delany heeft al een aardige naamopgebouwd in de muziekwereld. In 2016 deed ze tenslotte al mee aan The Next Boy/Girl Band, waar ze tot favoriet werd verkozen en terecht kwamen in de vrouwelijke band genaamd GRLBND. Het is nu de vraag of ze ook zoveel indruk kan maken in House of Talent.

Delany Lepelblad in House of Talent

Delany Lepelblad doet mee aan House of Talent. In het nieuwe programma is het de bedoeling dat twaalf muzikanten het tegen elkaar opnemen. Alleen de beste acht muzikanten mogen plaatsnemen in het huis. Het huis is een waar walhalla voor iedere muzikant. De deelnemers kunnen daar 24/7 bezig zijn met hun muziekcarrière.

Het is een kans die Delany Lepelblad maar al te graag aanneemt. “House of Talent is voor mij super belangrijk, het zou een goede boost zijn voor mijn carrière”, zo vertelde Delany al. Of het haar ook lukt om in het huis te komen, is nog even afwachten. Dat ze naast zingen ook nog eens kan rappen, zou weleens in haar voordeel kunnen werken.

Delany Lepelblad in The Next Boy/Girl Band

Delany Lepelblad deed in 2016 al eens mee aan The Next Boy/Girl Band. In dat programma was niet alleen haar stem belangrijk, maar ook haar looks en haar dansmoves. Daarmee wist ze de jury voor zich te winnen met haar uitvoering van Wings van Little Mix. Delany schopte het zelfs tot de finale, waar ze opnieuw hoge ogen gooide.

De zangeres groeide al snel uit tot publiekslieveling en dat zorgde ervoor dat Delany Lepelblad als eerst werd gekozen om plaats te nemen in de nieuwe girlband. Uiteindelijk vormde ze samen met Romy de Proost, Som Schouten, Denise Kroes en Rony Correa GRLBND. In juni 2017 verliet Delany die band om solo verder te gaan.

Delany Lepelblad heeft chronisch vermoeidheidssyndroom

Delany Lepelblad staat tegenwoordig super positief in het leven, maar dat is weleens anders geweest. Delany heeft last van chronisch vermoeidheidssyndroom. Dokters zagen haar dan ook nooit in staat om de dingen te doen die ze nu doet. “Ik sliep tot twee jaar geleden ongeveer 17 uur per dag, toen leefde ik echt niet. Ik wist dat het moeilijk te genezen is.”

“Toen realiseerde ik mij dat ik óf in bed kon blijven liggen, óf ik kan gewoon doen wat ik leuk vind, waarvoor ik op de wereld ben gezet. Iets maken van mezelf. Daarom heb ik me opgegeven bij The Next Boy Girl band”, vertelde ze aan de plaatselijke krant van Utrecht Centrum & Oost. Nu staat ze met House of Talent weer voor een nieuwe uitdaging.

Delany Lepelblad is te volgen via Instagram en Facebook.