Sterren op TV
Deelnemers All You Need Is Love Kerstspecial 2016

Auteur: Senna Reimink

Datum: 24 december 2016

Laatst Geüpdatet: 19 oktober 2022

Deelnemers All You Need Is Love Kerstspecial 2016

De All You Need is Love Kerstspecial krijgt ieder jaar weer enorm veel kijkers. Iedereen wil zien welke hartverwarmende acties Robert ten Brink uithaalt. Wij gingen op zoek naar de deelnemers van 2016 en kwamen uit op de namen in dit artikel. Zij zullen kerst niet in hun eentje hoeven vieren.

Inhoudsopgave

Isabel Terwindt ontmoet Danny

De eerste dame die verrast wordt in de All You Need Is Love Kerstspecial van 2016 is Isabel Terwindt. Deze jongedame leerde op de universiteit een echte hunk kennen en was direct verliefd. En die liefde was wederzijds. De vriendinnen van hockey-speelster Isabel wilden er alles aan doen om Terwindt weer samen te brengen met Danny Mitchell, die woonachtig is in Milwaukee. Robert ten Brink regelde het voor ze.

Gijs Even weer met Arinn Young

Gijs Even werd door zijn moeder verrast in All You Need Is Love. Hermie Even had doorgekregen dat haar zoon verliefd was geworden op Arinn Young, een dame die hij had leren kennen tijdens de Paralympische Spelen. Beiden beoefenen ze de sport basketbal, alleen ze wonen ver van elkaar vandaan. Gijs woont in Nederland en Arinn in Canada. Robert ten Brink bracht ze weer samen.

Loes Hageman

Loes Hageman werd lang in spanning gehouden in de All You Need Is Love Kerstspecial. Ze werd al vroeg in de aflevering gevraagd naar waarom er geschreven was. De dame wilde Shayn Jonathan graag nog weer eens zien, een man die ze in Australië had leren kennen. Hij is echter woonachtig in Nieuw-Caledonië, een heel stuk van de woonplaats van Loes vandaan. Zij woont tenslotte in Groningen en studeert Geneeskunde aan de Rijksuniversiteit.

Jiske Castien, Marleen Koning en Dario

Jiske Castien, Marleen Koning en Dario werden allen uit hun bed gehaald om naar Ørland in Noorwegen te vertrekken. Stuk voor stuk werden ze daar verrast door hun geliefden. Dario door Dong, een dame die hij in China had leren kennen, Marleen zag Kal terug, de man die zij in Australië voor het eerst zag en Jiske Castien werd in de trein verrast door ‘haar’ Gibson alias Gibby.

Rinaldo Suijk en Alina Lozhkina

Ook Rinaldo Suijk kon rekenen op goed nieuws bij de All You Need Is Love Kerstspecial. Hij wilde graag Alina Lozhkina graag nog eens zien. Zij studeert in Finland, maar komt oorspronkelijk uit Rusland. toen Suijk hoorde dat hij samen met Alina kerst mag gaan vieren, barstte hij in tranen uit. Zo blij was hij met het feit dat hij zijn vriendin weer zag.

Sanne wil ouders iets belangrijks vertellen

Sanne keerde voor All You Need Is Love ook terug naar Nederland. Ze is al jarenlang gelukkig met Timothy en besloot zelfs om voor de brandweerman het rustige Nederland te verlaten en te vertrekken naar Canada. Niet zonder reden wil ze naar Vries in Drenthe, ze heeft iets heel belangrijks te vertellen aan haar familie. Ze is tenslotte zwanger en wil dat graag persoonlijk aan ze vertellen.

Naomi gaat naar haar vader

Naomi zien we ook voorbij komen in de kerstspecial van AYNIL. Zij reisde samen met Rowan en zoon Jasper af naar Nederland om haar vader weer eens te zien. Voor hem was het direct de eerste keer dat hij zijn kleinzoon zag. Een mooi moment voor vader, die lijdt aan een ernstige ziekte. “Hij kreeg in januari te horen dat hij darmkanker had. Daar heeft hij het afgelopen jaar dus mee gezeten. Hij zou in september al naar ons toe komen, maar dat moest hij afzeggen omdat hij toen geopereerd werd. Het was dus geen makkelijk jaar”, vertelde Naomi. Ook Quincy, de broer van Naomi, kwam tevoorschijn.