Sterren op TV
Dee Devlin vriendin Conor McGregor

Dee Devlin is de vriendin van Conor McGregor

Dee Devlin is de vriendin van Conor McGregor. McGregor is momenteel misschien wel de allerbekendste MMA-vechter, en buiten de ring wordt hij gesteund door zijn vriendin Dee.

Dee Devlins vriendin bokser en vechter Conor McGregor

Conor McGregor is al sinds 2008 actief in de wereld van de vechtsport. In zijn beginjaren won hij veel wedstrijden, maar viel hij toch niet zo heel erg op. Dat is momenteel wel anders, zeker met de bokspartij tussen de 29-jarige Ier en kampioen Floyd Mayweather. Uiteindelijk won Mayweather deze pot door een TKO in de 10e ronde.

McGregor is uitgegroeid van een soort grijze mus, die weliswaar vaak won, naar een van de meest kleurrijke en uitgesproken personen in de vechtsport ooit. De MMA-vechter verdient momenteel bakken met geld en beschikt onder andere over een gifgroene Lamborghini, maar hij heeft al eens gezegd dat het Dee Devlin is die hem erdoorheen sleept. Dee komt, net als Conor, uit Ierland en de twee hebben al acht jaar een relatie.

Gevraagd naar de precieze relatieduur zegt McGregor opvallend genoeg tegen The Sun: “Dat moet je aan mijn vriendin vragen. De exacte datum is mij niet meer bekend, zij gaat daarover.” De 30-jarige Devlin kijkt inmiddels nergens meer van op en is er wel gewend aan dat ze haar vriend zo nu en dan bont en blauw aantreft. Ze is ook vooral ontzettend trots op Conor: “Hij heeft er zo hard voor gewerkt. Nu valt alles samen en dat is méér dan geweldig.”

McGregor werd onderhouden door vriendin Dee

Het is niet makkelijk om het te maken in de MMA-wereld en een tijdlang verdiende McGregor dan ook helemaal niet zoveel geld. In die periode betekende Dee echter bijzonder veel voor de vechtsporter. Hij vertelt: “Door de jaren heen heeft mijn vriendin ongelooflijk hard gewerkt zodat ik mijn dromen na kon jagen. Ik had helemaal niets, maar zij stelde onze toekomst veilig.” Nu het zo goed gaat met Conor is zijn vriendin Dee Devlin echter gestopt met werken: ze zorgt full-time voor hun zoontje Conor Jack.

Dee Devlin vriendin van McGregor kun je volgen via Instagram.

© Inastagram