Sterren op TV
Vriendjes O'G3NE Lisa, Amy en Shelley

Auteur: Senna Reimink

Datum: 25 april 2017

Laatst Geüpdatet: 25 april 2017

De vriendjes van O’G3NE Lisa, Amy en Shelley

Lisa, Amy en Shelley van O’G3NE hebben hard aan de weg getimmerd, maar hun vriendjes bleven tot op heden op de achtergrond. Achter deze drie dames staan echter ook mannen. Ergin Arslanbas is de vriend van Lisa, Stan Jansen is de vriend van Amy en Rory de Kievit is de vriend van Shelley.

Inhoudsopgave

Ergin Arslanbas vriend van Lisa uit O’G3NE

Ergin Arslanbas is de vriend van Lisa Vol uit O’G3NE. Alhoewel hij zeker niet net zo bekend is als zijn vriendin, zit Ergin toch ook niet stil. Ergin heeft zijn eigen YouTube-kanaal genaamd Achterklap waarmee hij onder meer filmpjes over verlaten gebouwen de wereld in stuurt. Het leverde Ergin al meer dan 80.000 abonnees op en inmiddels geeft hij zichzelf ook uit als acteur en presentator.

Zoals zijn naam al een beetje doet vermoeden, beschikt Arslanbas over Turkse roots. Ook loopt er Italiaans bloed door de aderen van Ergin. Hij woonde echter lange tijd in België, in Heusden-Zolder. Sinds begin 2017 woont hij samen met Lisa in Rotterdam.

Ergin Arslanbas is te volgen via Instagram en Facebook.

Stan Jansen vriend van Amy

Stan Jansen is de vriend van Amy Vol uit O’G3NE. Het roodharige zusje is haar hart verloren aan de 21-jarige jongeman die geboren is in Den Bosch en tegenwoordig in Rosmalen woont. Stan is sinds eind 2016 de vriend van Amy. Ze leerden elkaar kennen tijdens een theatertour, van O’G3NE waar Stan werkzaam was.

In het dagelijks leven houdt Stan zich vooral nog bezig met studeren. Hij volgt de opleiding Sound & Vision aan ROC Tilburg. Eerder studeerde hij al ICT.

Stan Jansen is te volgen via Instagram en Facebook.

Rory de Kievit is vriend van Shelley O’G3NE

Rory de Kievit heeft ervoor gezorgd dat ook Shelley Vol van O’G3NE gelukkig is in de liefde. Net als Shelley leeft ook Rory voor de muziek. Hij studeerde aan Codarts, hogeschool voor de kunsten en heeft gewerkt als gitarist bij Jennie Lena en Rigby.

Daarnaast is hij gitarist van onder meer Xander de Buisonjé, Ladies of Soul en Mr. Probz. Met laatstgenoemde haalde hij in april 2017 een zes keer Platinum Award binnen voor de grote hit Waves. Tegenwoordig is Rory ook producer en songwriter.

Rory de Kievit is te volgen via Instagram en Facebook.