Sterren op TV
Beat the champions

Auteur: Ian Blankenvoorde

Datum: 25 november 2022

Laatst Geüpdatet: 25 november 2022

De vijf champions van Beat the Champions

Cindy Hemink, Abel Gilsing, Diederik Jekel, Nynke de Jong en Devrim Aslan zijn de champions in RTL4-programma ‘Beat the Champions’. Deelnemers nemen het in dit programma tegen het vijftal op om een mooi geldbedrag te winnen.

Inhoudsopgave

Devrim Aslan

Devrim Aslan is bekend van Beat the Champions en van Expeditie Robinson. Hij kwam voor in 2022 in de realityserie. De slimme Devrim maakte hier een sterke indruk. Wat ons betreft is Devrim de slimste champion. Op social media heeft hij 4.000 volgers. Ook zit Devrim bij verschillende quiz groepen. 

Nynke de Jong

Nynke de Jong is een Nederlandse journaliste, podcaster en schrijfster. Naast haar rol in Beat the Champions, schrijf ze colums voor verschillende kranten. Nynke, woont samen met haar kinderen en man in Zwolle.

Diederik Jekel

Diederik Jekel is op dit moment samen met Eline Madeleine. Hij is zelfs verloofd. Naast zijn werk als champion bij ‘Beat the Champions’. Ondanks kochten Eline en Diederik een huis in Maastricht. Diederik werkt als wetenschapper en journalist.

Abel Gilsing

Abel Gilsing is geboren en getogen in Amsterdam. Al tijdens zijn studie begon hij zijn eigen bedrijf. Hij organiseerde reizen voor studenten. Op dit moment heeft hij verschillende bedrijven. Ook reist hij veel. De champion uit Beat the Champions is zelfs actief als fotograaf.

Cindy Hemink

Cindy Hemink is één van de champions van RTL4-programma ‘Beat the Champions’. Ook zij werkt – net als Nynke – als journaliste en vertaalster. Als we eerlijk zijn, vinden we dit de minste speler.

Wil je alles weten over de champions? Volg ons dan op Instagram en Facebook.