Sterren op TV
Rick Douwsma Tim Douwsma Mud Masters VIPS 2017

Auteur: Senna Reimink

Datum: 15 juni 2017

Laatst Geüpdatet: 15 juni 2017

De teams uit Mud Masters VIPS 2017

Tim Douwsma en broertje Rick, Roy Donders en neef Jari, Jaap Jongbloed en zoon Kim, Yvonne Coldeweijer en beste vriend Jasper, Dylan Haegens en vriendin Marit en Evelien de Bruijn en Toine van Peperstraten doen mee aan Mud Masters VIPS 2017. De Bekende Nederlanders hebben allemaal een partner meegenomen om het parcours vol obstakels op vliegveld Weeze te bestormen, uiteraard wel voor het goede doel: de opleiding van geleidehonden. Wie van de teams gaat er met de overwinning vandoor?

Inhoudsopgave

Tim Douwsma en broertje Rick in Mud Masters VIPS

Tim Douwsma heeft zijn broertje Rick ingeschakeld om samen mee te doen aan Mud Masters VIPS. Het broertje van Tim heeft aardig wat weg van zijn oudere broer en net als Tim is ook hij actief als zanger en acteur en ging naar de theaterschool in Groningen. Daarnaast is Tim de trotse eigenaar van Unfolded, waarmee hij kleding verkoopt. “Rick is denk ik conditioneel wat sterker en ik ben misschien over het algemeen wat sterker, zoals al 29 jaar”, vertelde Tim al. “Ik wil er gewoon voor gaan”, vulde Rick aan. Het jongere broertje van Tim lijkt dan ook met zijn uithoudingsvermogen en snelheid voor de punten te moeten zorgen. Tim kan dan met zijn kracht wellicht weer wat goedmaken.

Tim Douwsma is te volgen via Instagram en Facebook. Rick Douwsma is ook te volgen via Instagram en Facebook.

Roy Donders en neef Jari

Roy donders is in de zoektocht naar een ideale partner voor Mud Masters VIPS terechtgekomen bij niemand minder dan zijn neefje Jari. In de realityserie van Donders kwam Jari al voorbij als ‘kleine Jari’, maar kleine jongens worden groot en dat geldt ook voor het neefje van Roy. Alhoewel niemand had verwacht dat Roy Donders sportief was, doet hij zijn uiterste best om zich van zijn goede kant te laten zien. Over zijn beweegredenen om mee te doen, was hij tegenover Veronica Magazine ook duidelijk. “Och man, dat water, dat heb ik onderschat. Je denkt: Fuck, shit, maar je doet het voor die hondjes en dan ga je door. Styling komt morgen wel weer.” Roy leunt voor Mud Masters op Jari. “Hij is erg sterk en ik zal ‘m echt nodig hebben om over sommige obstakels heen te komen. Met hem durf ik het aan.”

Roy Donders is te volgen via Facebook. Jari is te volgen via Instagram.

Jaap Jongbloed en zoon Kim

De 62-jarige Jaap Jongbloed gaat geen uitdaging uit de weg. Samen met zijn sportieve zoon Kim is hij aan het boksen gegaan om de conditie op orde te krijgen voor Mud Masters VIPS. Kim, die in het dagelijks leven in de keuken werkt, denkt dat zijn vader hem goed kan motiveren om het uiterste uit zichzelf te halen. Hij wil tenslotte niet achterblijven bij zijn fitte vader, die als een echte doorzetter wordt bestempeld. Kim moet het juist vooral hebben van zijn kracht, meent Jaap.

Zoon Kim is te volgen via Instagram en Facebook.

Yvonne Coldeweijer en beste vriend Jasper

Yvonne Coldeweijer gaan we na haar avontuur in Wie is de Mol?! Nu ook zien in Mud Masters VIPS 2017. Samen met haar beste vriend Jasper wil ze dolgraag meedoen aan het parcours om KNGF Geleidehonden te steunen. Yvonne zal het vooral moeten hebben van haar karakter en zo blijkt uiteindelijk ook wel. Jasper daarentegen doet aan crossfit en is misschien dan ook wel de ideale partner voor Coldeweijer.

Yvonne Coldeweijer is te volgen via Instagram en Facebook. Beste vriend Jasper is te volgen via Instagram en Facebook.

Dylan Haegens en vriendin Marit

YouTuber Dylan Haegens gaat samen met zijn vriendin Marit Brugman de modderige strijd aan. Het stelletje, dat bekend is van YouTube, vormen team geel. Ze trainen hard in het dagelijks leven. Marit denkt vooral conditioneel beter te zijn dan haar vriend, maar Dylan lijkt zich juist beter te redden bij de obstakels. Toen Dylan de honden aan het werk had gezien, wilde hij dolgraag meedoen met Mud Masters om geld binnen te halen. “Ik dacht dat geleidehonden voor blinden waren. Maar er was ook een man met een trauma, die kon weer normaal leven door zijn hond. Dat wist ik helemaal niet”, aldus Haegens.

Dylan Haegens is te volgen via Instagram en Facebook. Marit Brugman is ook te volgen via Instagram en Facebook.

Evelien de Bruijn en Toine van Peperstraten

Het laatste team dat meedoet aan Mud Masters VIPS 2017 wordt gevormd door Evelien de Bruijn en Toine van Peperstraten. Het duo traint vaak los van elkaar vanwege de drukke werkschema’s. Zo nu en dan vinden ze echter toch de tijd om samen aan de slag te gaan. Beide zullen flink aan het werk moeten om het parcours aan te kunnen. “Nou, lullen over sport is toch wat anders dan het dóén”, vertelde Toine al.

Evelien de Bruijn is te volgen via Instagram en Facebook. Ook Toine van Peperstraten is te volgen via Instagram en Facebook.