Sterren op TV
De relatiestatus van Don de Jong

De relatiestatus van Don de Jong

er zijn veel speculaties geweest rondom de relatiestatus van Don de Jong. Zo zou de Nederlandse Youtuber een relatie hebben gehad met Instagram-bekendheid Lies Zhara. Lies kwam voor het eerst bij Don zijn video in beeld toen ze werd voorgesteld aan de neef van Don.

Lies zou zijn Instagram-crush zijn en daarom had Don stiekem een date geregeld voor de twee. Hierna werd eigenlijk de band tussen Don en Lies erg close en leken er zelfs verschijnselen van een relatie. De twee hebben dit overigens nooit bevestigd maar fans zagen het wel zitten.

Is het met Lies Zhara?

Van het een kwam het ander en opeens was Lies niet meer te zien in de vlogs van Don. Ze heeft hier later zelf antwoord op gegeven nadat er werd gespeculeerd dat Don mogelijk iets met Juultje Tielemans zou hebben. Juultje en Don zijn samen erg veel te vinden en dit ontnemen de kijkers ook niet. “het lijkt wel of Juultje is vervangen voor Lies” klinken de geluiden. Lies geeft aan dat ze plotseling niks meer van Don hoorde nadat ze meerdere appjes had gestuurd. Lies snapt niet waar het vandaan komt en vraagt zich af of ze iets mis heeft gedaan.

Ook heeft de relatie met Juultje niet lang staande gehouden en kwam op 19 november 2021 naar buiten dat de twee niet meer samen zijn. Momenteel heeft Don geen relatie, we houden jullie op de hoogte als hier verandering in komt!

Foto’s © Instagram