Sterren op TV
Kate-Middleton-Prince-William-150x150

De geheimen ontrafeld van Kate Middleton, de bijzondere vrouw van Prins William

Catherine Elisabeth Middleton, door de meeste mensen prinses Kate genoemd, is geboren op 9 januari 1982 in het Engelse Reading. Ze is de dochter uit een “normaal” Brits gezin, haar vader is de zakenman Michael Middleton en haar moeder is de zakenvrouw, en miljonair, Carole Middleton. Kate Middleton is een slimme vrouw en behaalde haar graad in kunstgeschiedenis aan de Universiteit van St Andrews, waar heel toevallig Prins William destijds ook studeerde.

Inhoudsopgave

 Studentenliefde

In 2021 is Kate Middleton al 10 jaar getrouwd met Prins William. Middleton en de prins leren elkaar kennen in hun studententijd. In die tijd heeft Middleton nog een relatie met een ander, maar die verbreekt ze om een relatie met de prins aan te kunnen gaan. In 2006 heeft het stel een korte break, Middleton vindt de media-aandacht overweldigend en Prins William heeft zijn twijfels. De break duurt echter niet lang, de twee zijn na een paar maanden alweer een stel. Pas na 4 jaar, in 2010, vraagt Prins William Kate Middelton ten huwelijk. Ze zijn dan, als je de break niet meetelt, al 8 jaar samen.

Een gesloten huwelijkspact

Het is trouwens zo dat, al lang voor de verloving en zelfs voor de break, Middletom en de prins een soort huwelijkspact hebben afgesproken. Ze hebben afspraken gemaakt dat, hoe het ook zal verlopen, ze samen zullen eindigen. Tegen de tijd van verloving heeft Middleton zich al ontwikkeld tot lieveling van het Engelse volk. Een speciaal detail aan deze verloving is dat Middleton de ring van de moeder van Prins William, Prinses Diana Spencer, krijgt. Na een verloving van vijf maanden trouwen de twee op 29 april 2011, voor het oog van de camera. Het is een ware droombruiloft. Vanaf het moment van trouwen dragen Prins Willian en Kate Middleton de titel hertog en hertogin van Cambridge.

Kinderen

Op 22 juli 2013 wordt de eerste zoon, George Alexander Louis, geboren. Hierna volgt dochter Charlotte Elizabeth Diana op 2 mei 2015 en daarna komt zoon Louis Arthur Charles op 23 april 2018. Het stel is niet voornemens om nog meer kinderen te krijgen, ze vinden drie kinderen genoeg. Het hebben van drie kleine kinderen is volgens Middleton al een behoorlijke uitdaging, vooral toen zij haar kinderen in de coronatijd thuis les moest geven gaf Middleton aan dit een uitdaging te vinden. Middleton heeft een moderne manier van opvoeden, haar kinderen kunnen gewoon kind zijn. Wanneer een kind een driftbui heeft op een ongelegen moment geeft ze het kind een codewoord. Middleton ze tegen haar kinderen: ,,let’s take a break”. Het is voor de kinderen dan duidelijk dat ze even rustig moeten gaan zitten om tot bedaren te komen.

YouTube

In mei 2021 kondigen Kate Middleton en Prins William aan dat zij met een YouTube-kanaal starten. De bedoeling van dit kanaal is dat het publiek een kijkje kan nemen in hun leven. Hiermee willen de hertog en hertogin van Cambridge laten zien dat het Britse Koningshuis bezig is met modernisering en openheid. In de eerste beelden op het YouTube-kanaal grapt Prins William direct ,,dat ze moeten opletten met wat ze zeggen, want dat ze gefilmd worden”. Op het kanaal wordt informatie gedeeld over hoe Middleton en Prins William elkaar hebben leren kennen, activiteiten die ze bijwonen en privédingen die ze meemaken.